DOLAR32,5829% 0.03
EURO34,9925% 0.37
STERLIN40,7855% 0.37
FRANG35,6282% 0.17
ALTIN2.421,08% -0,09
BITCOIN64.293,78-3.382

Gamze & Oğuzhan Özdemir Çiftinin Çocukları Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Gamze & Oğuzhan Özdemir Çiftinin Çocukları Oldu

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden İbrahim & Ümmühan Özdemir çiftinin İstanbul / Avcılar’da ikamet eden oğulları Oğuzhan Özdemir ile Gamze (Sönmez) Özdemir çiftinin çocukları oldu.

Genç çift, geçtiğimiz yıl temmuz ayında gerçekleşen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Bir süredir çocuk bekleyen çiftin, bugün öğle saatlerinde bebekleri dünyaya geldi.

Dün gece saatlerinde ağrıları artan anne adayı, eşi tarafından İstinye Üniversitesi Bahçeşehir – Liv Hospital Hastanesine götürülmüştü. Sabah saatlerinde canan Operatör Doktor Canan Çalışkan Furtuna gözetiminde yapılan muayenenin ardından kadın doğum ünitesine alınan Gamze Özdemir, 11.20 sularında gerçekleşen ve başarılı geçen sezaryen ameliyatıyla sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Genç çift, 2990 gram ağırlığında ve 48 cm boyunda dünyaya gelen kızlarına Elif Umay ismini verdi. Anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu, birkaç gün sonra da taburcu edilecekleri öğrenildi.

Çiftin aile yakınları, komşuları ve arkadaşları hasta odasına çeşitli hediyeler göndererek Gamze & Oğuzhan çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç anne ile baba, mutluluklarına ortak olan ve hayırlı olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerini iletti.

Karaağaç Haber olarak Özdemir çiftine ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) analı-babalı büyütsün. Vatana ve millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.