DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

FreeZone Müzik Yarışması’nda Bir Karaağaçlı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
FreeZone Müzik Yarışması’nda Bir Karaağaçlı

Telekomünikasyon devi Vodafone’nin gençlik kulübü olan FreeZone’nin sponsorluğunda düzenlenen 19. Liselerarası Müzik Yarışması’na yarışmacı olarak katılan Ersin Bebek ve arkadaşları performanslarını sergiledi.

ersin_bebek

Köyümüz sakinlerinden Dere mahallesinde ikamet eden Paşa Kara’nın torunu ve İstanbul / Beykoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Bebek, bir grup arkadaşı ile katıldığı yarışmada performans sergiledi.

[youtube id=”NQCRrN2GT2A”]

Amatör olarak müzikle ilgilenen ve piyanistlik yapan Bebek, okul arkadaşları ile Vodafone – FreeZone’nin bu yıl 19.sunu düzenlediği liselerarası müzik yarışmasına katıldı. Mart sonu sahne alan gençler, ABD’li rock sanatçısı Ronnie James Dio’nun Dream On adlı parçasını seslendirdi.

[youtube id=”H7KTRpmeTdM”]

Gösterdikleri üstün performans ve sahne hakimiyeti ile büyük beğeni toplayan gençler, rakiplerini geride bırakmaya aday. 29 Nisan 2016 Cuma günü İstanbul / Volkswagen Arena’da finali yapılacak olan yarışma için oylamalar devam ediyor.

Oy Kullanmak İçin:

Ersin Bebek ve Arkadaşlarına Oy Vermek İçin Tıklayın

• Yarışmada oy kullanmak için www.liseninyildizi.com adresindeki “Posterlere Gözat” bölümüne girerek grup veya okul adının aranması ile istenilen poster seçilebilir.

• Posteri Facebook’tan paylaşabilirsiniz, arkadaşlarınız da paylaşım yapabilir. Ersin Bebek ve arkadaşları için sizler de oy kullanın. Unutmayın, ne kadar çok paylaşım, o kadar çok oy!

cik_soyle

Yarışmanın eğitim sponsoru İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin üstün başarı gösteren iki öğrenciye karşılıksız eğitim bursu vereceği yarışmada, icra dalında birinciliği alacak okula tam teçhizatlı müzik prova stüdyosu kurulacak.
Ödüller;
– Nakit Para Ödülleri –
Yarışmanın İcra dalında ilk üçe giren gruplar için:
 
1.lik ödülü : 10.000 TL
2.lik ödülü : 7.500 TL
3.lük ödülü: 5.000 TL
Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:
 
1.lik ödülü : 6.000 TL
2.lik ödülü : 4.000 TL
3.lük ödülü : 2.000 TL
Kız Solist / Erkek Solist / Enstruman dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:
1.lik ödülü: 3.000 TL
2.lik ödülü: 2.000 TL
3.lük ödülü: 1.000 TL

ersin_tesekkur

Karaağaç Haber olarak Ersin kardeşimizi ve arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.