DOLAR32,6405% 0.38
EURO34,8669% 0.18
STERLIN40,6878% 0.01
FRANG35,7626% 0.31
ALTIN2.494,19% 0,39
BITCOIN2.073.3002.645

Firdes Kaya ATO Fuarı’nda İmza Günü Düzenledi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Firdes Kaya ATO Fuarı’nda İmza Günü Düzenledi

Köyümüz sakinlerinden Sakarya’da ikamet etmekte olan Firdes Kaya, (Hasan Ulaş’ın yeğeni) yazdığı “Ormana Saklanan Günah” adlı kitabı için Ankara Ticaret Odası Fuarı’nda imza günü düzenledi.

 

Firdes Kaya-Ormana Saklanan Günah (2)

 

Eserini kitapseverlerle buluşturan Kaya, gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Sokak Kitapları Yayınları tarafından basılan eser, son zamanlarda en çok satan kitaplar listesinde yer almayı başardı. Pek çok eleştirmen ve yazarın bir araya geldiği fuarda, gazeteci yazar ve tv programcısı Hulki Cevizoğlu da Kaya’ya kitap imzalatan isimler arasındaydı.


Firdes Kaya-Ormana Saklanan Günah (4)

İkinci basımı yapılan kitabın gizemli içeriği, okuyanlarda merak duygusu uyandırıyor. “Bebek çığlıkları, gecenin karanlıklarını yırtarcasına yankılanıyordu. Gömülmeye çalışıldığı yerde tekrar bir günah işleniyor, işlenen günahtan sadece ona ortak olanlar haberdar oluyordu. İşlenen günahlar örtülecekti kendilerine göre. Günahın kanıtı ortadan kalkacaktı, canlı canlı toprak altına gömülürse. Bir candı o yaşama hakkı olan, fakat işlenen günahların bedeli, saatler önce dünyaya gelen ve daha gözleri bile tam açılmamış olan, bu bebeğe ödettiriliyordu. Daha anne sütünü ağzına almadan ölüm kararı verilmiş ve nefes alırken, hunharca toprak altına gömülmüştü. Sessiz sedasız minik mezar oluşturmuşlardı minik bebeğe. Başında bir taşı olmayan, üzeri otlarla, ağaç yapraklarıyla örtülen, günah tohumuydu sadece. Mezarı belli olmasa da olurdu kendilerince…”

Firdes Kaya-Ormana Saklanan Günah (1)

 

Yeni bir kitap çıkarma hazırlığında olan Firdes Kaya ablamıza, çıkmış olduğu bu yolda Karaağaç Medya olarak başarılar diliyoruz…