DOLAR32,3162% 0.2
EURO35,1419% 0.02
STERLIN41,0423% 0.05
FRANG35,8470% 0.38
ALTIN2.292,73% 0,67
BITCOIN2.293.2942.361

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Fadime Sıbıç Toprağa Verildi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Fadime Sıbıç Toprağa Verildi

Köyümüz sakinlerinden -merhum- İsmail Hakkı Sıbıç’ın eşi ve köyümüz esnaflarından kasap Hayri Sıbıç’ın annesi olan Fadime Sıbıç (Gadu kızı olarak bilinen) gözyaşları içinde toprağa verildi.

fadime_sibic_1

Böbrek yetmezliği, kalp büyümesi ve yaşlılığa bağlı birçok hastalığı bulunan Sıbıç (83), bir süredir rahatsızdı. Vücudunda oluşan ödem sebebiyle sağlık durumu kötüye giden Sıbıç, ailesi tarafından M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Dün öğle sularında taburcu edilen Sıbıç, akşam saatlerinde yeniden rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti.

ates

Vefat haberini duyan aile yakınları, komşuları ve sevenleri Sıbıç’ın Karaağaç – Karşı mahalledeki hanesine akın etti. Sıbıç’ın ailesi, taziye için gelenleri gece geç saatlere kadar kabul etti.

gadu_kizi_cenaze-min

Fadime Sıbıç’ın vefatı; başta ailesini olmak üzere, arkadaşlarını, komşularını ve sevenlerini yasa boğdu. Uzaktan ve yakından cenazeye akın eden yüzlerce kişi, Fadime Sıbıç’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

gadus-min

Sıbıç’ın naaşı, kılınan öğle namazının ardından helallik alınarak hanesinden alınıp Karaağaç Merkez Mezarlığı’na getirildi. Burada da alınan helalliğin ardından cenaze namazına geçildi. Sıbıç’ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları içinde toprağa verildi.

gadu_kizi_cenaze_2-min

Defin işleminin ardından uzaktan ve yakından cenazeye gelenler için ekmek arası döner ve ayran ikramında bulunuldu.

mezar_gadus-min

Mezar başında gözyaşı döken aile yakınları, Kur’an-ı Kerim okuduktan sonra mezarlıktan ayrıldı.

Fadime Sıbıç, Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç’ın da amcasının hanımı oluyordu.

başsağlığı

Karaağaç Haber olarak merhume teyzemize bir kez daha Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.