DOLAR32,4065% 0.13
EURO34,5742% 0.35
STERLIN40,4216% 0.28
FRANG35,4596% 0.18
ALTIN2.457,89% 0,79
BITCOIN2.229.5962.772

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Eşref Emanet Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Eşref Emanet Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Merkez Mahallede ikamet eden Eşref Emanet (87) bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Karaağaç’ın köklü ve tanınan esnaflarından olan marangoz ustası Emanet, Koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre Eşref & Ayşe Emanet çifti, bir süredir Kefken’de ikamet eden kızları Aynur Kaya’nın yanında kalıyordu. Yaşlı çift, henüz belli olmayan bir sebeple Koronavirüs’e (Covid-19) yakalandı. Sağlık durumu kötüleşen çift, geçtiğimiz günlerde ambulansla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Ayşe Emanet’in sağlık durumu iyiye giderken eşi Eşref Emanet’in ise durumu ağırlaştı. Solunum güçlüğü sebebiyle entübasyon tedavisine başlanan hasta, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumun naaşının gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından yarın sabah saatlerinde cenaze nakil aracı ile önce M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine getirilmesi, burada gasil ve dezenfekte işlemlerinin tamamlanmasının ardından da kabristanlığa götürülmesi bekleniyor. Emanet’in cenazesi, Koronavirüs önlemleri kapsamında sadece görevli personelin ve birinci derece aile yakınlarının katılabileceği cenaze töreninin ardından yarın öğle saatlerinde Karaağaç Merkez Mezarlığına defnedilecek.

Karaağaç Haber olarak Eşref amcamıza Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.