DOLAR32,5759% 0.07
EURO35,0035% 0.37
STERLIN40,7347% 0.33
FRANG35,6361% 0.19
ALTIN2.429,84% 0,27
BITCOIN64.217,99-3.68

Ertuğrul Hekim Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ertuğrul Hekim Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Acılık Mahallesinde ikamet eden Melek Hekim’in eşi Ertuğrul Hekim (64) bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Uzun yıllar İstanbul / Bağcılar’da ikamet eden Hekim ailesi, birkaç yıl önce Acılık Mahallesindeki arazilerine yazlık ev yaparak Karaağaç’a taşınmışlardı.

Ertuğrul Hekim, edinilen bilgilere göre bugün Karaağaç’taki evinde sabaha karşı henüz bilinmeyen sebeple fenalaştı. Hekim’in nefes alıp vermede zorluk çektiğini gören eşi, evde bulunan küçük oğulları Batuhan’a ve 112 acil servis ekiplerine haber vererek yardım istedi.

Sağlık görevlilerinin vakit kaybetmeden olay yerine ulaşmasıyla ilk müdahalesi evinde yapılan Hekim, ambulansla hemen M. Kazım Dinç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede kalbi ve solunumu duran hastaya yaklaşık 15 dakika kalp masajı ve suni tenefüs yapıldı ancak Hekim, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.


Merhumun naaşı, gerekli resmi işlemlerin ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek Karaağaç’taki hanelerine getirildi.

Cenazesi, bugün (02 Eylül 2019 Pazartesi) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığına defnedilecektir. Tüm eş-dost, akraba ve komşularına duyurulur.

Ertuğrul Hekim, aslen Ordu / Perşembeliydi ve -merhum- Ali Diş’in (Ali Paşa olarak bilinen) büyük damadı oluyordu. Güler yüzlü ve muhabbetli kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan Hekim’in ani vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

Karaağaç Haber olarak Ertuğrul Hekim eniştemize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet, toprağı bol olsun.

youtube abone satın al