DOLAR32,5768% 0.09
EURO34,9532% 0.31
STERLIN40,6086% 0.06
FRANG35,6426% 0.16
ALTIN2.425,34% 0,09
BITCOIN64.322,34-3.071

Erol Çeken Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Yayınlanma Tarihi : Google News
Erol Çeken Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Karaağaç sakinlerinden ve eski esnaflarından Sakarya / Adapazarı’nda ikamet eden Erol Çeken (61) bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Adapazarı’nda güneş enerjisi ve kat kaloriferi sistemleri işleri ile ilgilenen Erol Çeken yaklaşık bir ay önce halsizlik, iştahsızlık ve kilo kaybı şikayetleriyle hastaneye başvurdu. Hastanın yapılan muayenesinde amansız hastalığa yakalandığı tespit edildi. Hemen tedavi sürecine başlanan Çeken’in sağlık durumu, kanserleşen hücrelerin kontrolsüz büyümesi ve yayılması sebebiyle kısa sürede kötüleşti. Hastalığın geçtiğimiz günlerde 4. evre olarak adlandırılan son evreye nüksetmesi sebebiyle fenalaşan hasta, dün akşam saatlerinde aile yakınları tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bağışıklık sisteminin zayıflaması ve hızlı kilo kaybı sebebiyle bitkin düşen hasta, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Gece saatlerinde yaklaşık altı dakika kadar kalbi duran hasta, kalp masajı yapılarak hayata döndürüldü ancak kalbi durduğu esnada iç organları ve beyni hasar gören Çeken, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhumun naaşı, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde aile yakınlarına teslim edilerek Sakarya Büyükşehir Belediyesi morguna kaldırıldı.

Cenazesinin, cenaze nakil aracı ile sabah saatlerinde Karaağaç – Dere Mahallesindeki baba ocağına getirilmesi, burada helallik alınmasının ardından yarın (01 Nisan 2023 Cumartesi) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

Karaağaç haber olarak Erol ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.