DOLAR32,5721% 0.14
EURO34,7770% 0.15
STERLIN40,2137% 0.14
FRANG35,7268% 0.18
ALTIN2.438,18% 0,22
BITCOIN66.968,402.99

Erkut Emanetoğlu & Sündüs Aktaş Evlendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Erkut Emanetoğlu & Sündüs Aktaş Evlendi

Köyümüz sakinlerinden İstanbul / Sultanbeyli’de ikamet etmekte olan Sedat & Naime Emanetoğlu çiftinin küçük oğulları Erkut (22) ile köyümüz sakinlerinden Topallar mahallesinde ikamet etmekte olan Nokta & (merhum) Battal Aktaş’ın çitinin küçük kızları Sündüs (22), 06 Ekim 2014 Pazartesi (Kurban Bayramı’nın 3. günü) akşamı yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
.
4.
Karaağaç’ta, Kurban Bayramı’nda gerçekleşen düğünlerden biri de Erkut Emanetoğlu & Sündüs Aktaş çiftinin oldu. Genç çift, Kurban Bayramı’nın 3. günü akşamı Karaağaç – merkezdeki damat evinde yapılan görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.
.
1.
Köyümüz sakinlerinden Naime & Sedat Emanetoğlu çiftinin küçük oğulları ile yine köyümüz sakinlerinden Nokta & (merhum) Battal Aktaş çiftinin küçük kızları Sündüs, Karaağaç’taki bir düğünde birbirlerini görüp beğenmiş daha sonra aile büyüklerinin devreye girmesi ile yaklaşık üç ay önce söz yüzüklerini takmıştı. Genç çift, birlikteliklerini bir adım daha öteye taşıyarak Ramazan Bayramı’nda yapılan aile arası merasimle de nişan yüzüklerini takmıştı.
.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürebilmek adına evlenmeye karar veren çift, Kurban Bayramı’nın 3. günü yapılan çok güzel bir kır düğünü ile dünya evine girdi.
.
7.
Düğüne gelin ve damadın aile yakınları, komşuları ve arkadaşlarının yanı sıra Kurban Bayramı olması hasebiyle uzaktan ve yakından gelen pek çok davetli katıldı.
.

Pazartesi öğle saatlerinde kız evinden gelin alması yapıldıktan sonra konvoy eşliğinde köy turu yapan çift, tatlı bir sürpriz ile karşılaştı. Karşı mahalleye gelen konvoya Karaağaç Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Numan Sıbıç, eline bir sırık (caplama) alarak yol bağı yaptı. Gelin arabasından kendisine uzatılan parayı beğenmeyen Sıbıç, damadın araçtan inerek yanına gelmesi talebinde bulundu. Damat, elini cebine atarak bir miktar daha para çıkardı ve Sıbıç’a uzattı. Bir yandan para uzatarak bir yandan da kinayeli bir şekilde: “Bu işler sırayla gardaşım, sana da sıra gelecek. ” diyen damat, konyova katılan herkesi güldürdü. Bu sözleri duyan Genel Yayın Yönetmenimiz, karşı bir atak yaparak parayı almaktan vazgeçti ve niyetinin para almak olmadığını, bayramlaşıp evliliklerinin hayırlı olması dileğinde bulunmak için yol bağı yaptığını dile getirdi. Numan Sıbıç ile kucaklaşıp kısa bir muhabbetin ardından gelin arabasına tekrar binen damat, Genel Yayın Yönetmenimiz’in konvoyun önünü açmasının ardından yoluna devam etti.
.

Konvoy, Karaağaç – Merkez Mezarlığı’nın önüne geldiğinde bir kez daha durdu. Bu kez gelin ve damat, birlikte araçtan inerek kabir ziyaretinde bulundu. Yaklaşık 9 ay önce babasını kaybeden gelin Sündüs Aktaş; babasına layık bir evlat olarak evinden telli-duvaklı çıktığını ve babasına verdiği sözü tuttuğunu göstermek için babasının kabrini ziyaret etti. Babasının, bu mutlu gününü göremediğine üzülen Aktaş, göz yaşlarına boğuldu. Duygu dolu anların yaşandığı mezarlıkta, eşinin ağlamasına dayanamayan damadın da gözyaşlarını tutamadı görüldü.
.

Düğün için uzaktan ve yakından gelen davetlilere damat evinde yemek ikram edildi. Organizasyon şirketi tarafından hazırlanan düğün yeri, güzel bir düğün olacağının ilk sinyallerini veriyordu. Saatler 18.30’u gösterdiğinde düğün alanına gelen çift, çalan müzik eşliğinde dans etti. Karaağaç düğünlerinin vazgeçilmezi Orkestra Engin ve ekibinin sahne aldığı düğüne, Karadenizli sanatçı Adem Kodalak da kemençesi ile eşlik etti.
.
2.
Seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla horon severleri coşturan Kodalak, gelin ve damadın yanı sıra düğüne katılan davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
.
3.
Damadın eniştesi olan ve Sakarya / Akyazı’da seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Musa Köseoğlu, gelin ve damada birer milli piyango bileti hediye etti. Tv kanallarına çıkan ve horon kliplerinde oynayan Köseoğlu, halk arasında kafasında su dolu bardak ile horon oynayan adam olarak tanınıyor. Köseoğlu, çalan kemençe eşliğinde başına koyduğu su dolu bardak ile horon oynayarak davetlilerin ilgi odağı oldu ve bol alkış aldı.
.
6.
Gönüllerince eğlenen ve güzel bir geceyi geride bırakan davetliler, düğün bitiminde damadı da yanlarına alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
.
Karaağaç Medya olarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın.
.