DOLAR32,3160% 0.19
EURO35,1570% 0.05
STERLIN40,8712% -0.36
FRANG35,6925% -0.07
ALTIN2.282,79% 0,23
BITCOIN2.284.7471.007

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Şahin, “Kandıra’yı Birlikte Yönetmeye Var Mısınız?”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Şahin, “Kandıra’yı Birlikte Yönetmeye Var Mısınız?”

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ercüment Şahin; Karaağaç, Kefken, Mülküşehsuvar ve Sarıgazi mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Şahin, “Kandıra’nın yeni bir enerjiye ihtiyacı var.” dedi.

Millet İttifakı’ndan Kandıra Belediye Başkan Adayı olan Ercüment Şahin, İYİ Parti ve CHP yönetimiyle birlikte Karaağaç, Kefken, Mülküşehsuvar ve Sarıgazi mahallelerini gezerek vatandaşlarla buluştu.

Ziyaretlerinde Kandıra için yapacaklarını sıralayan Şahin, köklü değişikliklerin olacağını, önüne sunulana razı gelen, boyun eğen bir ilçe konumundan sıyrılıp verdiği oy karşılığında en iyi hizmeti alan vatandaş konumuna getireceğinin sözünü verdi.

Şahin, kendisini sıcak karşılayan halka, göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetleri için teşekkür etti.

“Kandıra’yı Birlikte Yönetmeye Var Mısınız?”

Şahin, ziyaretlerde yaptığı konuşmasında: “Uzun yıllardır aynı anlayışın yönettiği Kandıra’da hayatı değiştireceğiz, güzelleştireceğiz.

Kandıra bu seçimle bir değişim yaşayacak, bulduğuyla yetinen, kendi yağıyla kavrulan, oy verip karşılığında hizmet alamayan ilçe konumundan sıyrılacak.

Kandıra’nın yeni bir enerjiye, tüm vatandaşların katkı verdiği bir yönetim anlayışına ihtiyacı var. Kandıra’yı birlikte yönetmeye var mısınız?” dedi.