DOLAR32,3160% 0.19
EURO35,1570% 0.05
STERLIN40,8712% -0.36
FRANG35,6925% -0.07
ALTIN2.282,79% 0,23
BITCOIN2.284.7471.007

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Ercüment Şahin Destek İstedi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ercüment Şahin Destek İstedi

İYİ Parti Kandıra belediye başkan adayı Ercüment Şahin, Karaağaç’ta bir dizi ziyarette bulunarak mahalle halkından ve esnaftan destek istedi.

İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, seçim çalışmalarına ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Karaağaç’tan başladı. Kalabalık destekçi grubu ile Karaağaç’a deyim yerindeyse çıkarma yapan Şahin’e, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Emre Evren, Kandıra İlçe Başkanı Hilal Altınay ve partililer eşlik etti.

Vatandaştan Destek Sözü

Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı eşliğinde pazar yerini ve esnafları tek tek dolaşan Şahin, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Kandıra Belediyesi eski başkanı olduğu dönemde Karaağaç’a hizmet götürmek için zor şartlarda gayret gösteren ve o dönemdeki başarısı nedeniyle Karaağaç halkı tarafından oldukça sevilen Şahin’e, destek sözü verildi.

“O Günleri Unutmadık”

Şahin, esnaflardan istek ve sıkıntılarını kendilerine bildirmelerini isteyerek, “Her zaman yanınızdayız.” mesajı verdi. Esnaflar ise, “Siz yeter ki başkan olun, biz sizden gereken hizmeti alacağımıza inanıyoruz. Büyükşehir sistemi yokken bile siz bizlerin hep yanında oldunuz. Düğünümüzde, cenazemizde bulundunuz. Fakire-fukaraya; ev yaparken ve iş kurarken yardım ettiğinizi biliyoruz. Biz o günleri unutmadık.” dediler.

“Karaağaç’ın İmar Sorununu Çözeceğiz”

Esnaf ziyaretinin ardından mahalle kahvehanesinde vatandaşla buluşan Şahin, burada yaptığı konuşmasında belediye başkanı seçildiği takdirde Karaağaç’ın en önemli sıkıntılarından biri olan imar sorununu çözeceğinin sözünü vererek, “17 tane mahallesi olan Karaağaç’ın imar sıkıntısını yakından takip ediyoruz. Vatandaş ev yapmak istiyor, önüne tarım alanı, yerleşik alan, 2B gibi engeller çıkıyor. İmar konusu bizim işimiz.

Bırakın Karaağaç’ı, Kandıra’daki imar sorunu bile tam olarak çözülmüş değil. Planlar yapılıyor ancak hâlâ onaylanmadı. Bunlar öyle aylarca, yıllarca sürecek sıkıntılar değil, zor bir iş de değil. Allah’ın izniyle göreve gelirsem 30 yıllık mühendis olarak bu sıkıntıları çözeceğiz. Karaağaç’ın fiziki yapısına bakarak içindeki yerleşim alanlarını genişleteceğiz. Bu konuda içiniz rahat olsun.” ifadelerine yer verdi.

“Her Partiliye Eşit Hizmet Götüreceğiz”

Şahin, 31 Mart’taki yerel seçimlere, genel seçim gibi partisel yaklaşılmaması gerektiğini de söyleyerek: “Bazı vatandaşlarımız ‘Ben Ak Partiliyim, CHP’liyim, MHP’liyim, İYİ Partiliyim.’ diyerek takım tutar gibi konuşuyor. Yerel seçimlerde bu tutumu rafa kaldırmalıyız.

Belediye başkanı seçim akşamı rozetini çıkarması gereken kişidir. Ben de öyle yapacağım. Geçmişte de öyle yapmıştım. 31 Mart akşamı İYİ Parti rozetini çıkaracağız. Her partiliye eşit hizmet götüreceğiz ve her vatandaşımızı kucaklayacağız.

Bizim çıkış amacımız Kandıra’ya hizmet etmek. Bazı eksiklikler gördük, bunları gidermek adına 60 yaşında göreve yine talip oldum. 31 Mart’ta oyunuzu partilere değil bu işi en iyi yapacak olan kişiye verin.” dedi.

Vatandaşlarla misafirperverlikleri için teşekkür eden Şahin, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek diğer programlarını gerçekleştirmek için Karaağaç’tan ayrıldı.

Ercüment Şahin Kimdir?

1958 Kandıra doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Kadastro mezunudur. 1994-1999 yılları arasında Kandıra Belediye Başkanlığı yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. 1994 yılında DYP’den milletvekili adayı oldu. 2008-2010 yıllarında Demokrat Parti İl Başkanı oldu.

2011 yılında AK Parti’ye katılan Ercüment Şahin, milletvekili aday adayı ve Kandıra belediye başkan aday adayı olmuştu. Bir süre önce İYİ Parti’ye geçen Ercüment Şahin’e parti rozetini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. Ercüment Şahin, 07 Aralık 2018’de İYİ Parti’den Kandıra Belediye Başkan Adayı gösterildi.