DOLAR32,5728% 0.09
EURO35,0382% 0.55
STERLIN40,8639% 0.65
FRANG35,6731% 0.32
ALTIN2.432,79% 0,40
BITCOIN64.294,02-3.737

Ercüment Şahin, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ercüment Şahin, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

Millet İttifakı’ndan Kandıra Belediye Başkan adayı olarak gösterilen İYİ Partili Ercüment Şahin, Kandıra – Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Kalabalık bir kitleye hitap eden Şahin, vaatlerini sıralayarak herkesten destek istedi.




Şahin, “İçimizde her siyasi görüşten insanlar var. Şu an bir ordu olduk. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zafer bizim olacak.” dedi.

“Kandıra’da Başarı Hikayesi Yazacağız”

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay, programa katılanlara ve ittifaka destek veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimine teşekkür etti.

CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu ise Millet İttfakı’nın adayı Ercüment Şahin’e başarılar dileyerek, “İnanıyorum ki 31 Mart akşamı seçim kazanacağız ve halkla beraber yöneteceğimiz belediyeyi alacağız. Hep birlikte Kandıra’da başarı hikayesi yazacağız.” dedi.

“Bu İttifakın Etrafında Toplanmaya Mecburuz”

Daha sonra kürsüye çıkan Kocaeli eski milletvekili Erol Köse, “Kandıralı hemşehrilerime şükran borcum var. Bu ittifakı sağladıkları için her iki genel merkez yöneticilerimize şükran borçluyuz. Eskiden çekişmeler vardı, şimdi birleşmeler var. Rozetleri bir kenara bırakarak hepimiz bu ittifakın etrafında toplanmaya mecburuz. Çünkü Türkiye’yi karabasan bastı. 62 yıllık politika hayatım var. Son zamanlarda Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan küfürlere katlanamıyorum. Bu üsluba layık olmadığımız için, bu yaşam tarzına layık olmadığımız için bu ittifaka sahip çıkmalıyız. Sadece Ercüment başkanımıza seçim kazandırmak yetmez. Doktor Serdar Kaman’ı da bu kente kazandırmalıyız.” şeklinde konuştu.

“Kandıra’yı Düşünen Biri Olarak Bu Bu Birlikteliğin Devamını İstiyoruz”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, “Kandıra’yı düşünen biri olarak bu birlikteliğin devamını istiyoruz. Ercüment Şahin’in ve belediye meclis üyelerinin seçilmesi için hep birlikte elimizden geleni yapacağız.” dedi. 08 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Altınay’a
plaket takdim eden Deren, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

“Millet İttifakı En Kolay Kandıra’da Kuruldu”

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Millet İttifakı Türkiye’de kolay kurulmadı ama en kolay Kandıra’da kuruldu. Bu birlikteliğin sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kandıra’da hiç sıkıntısız birliktelik yaşadık. Kandıra’dan iki şey istiyorum; Cumhur İttfakı’ndan gelen kişilere Andımız’ın neden kaldırıldığını sorun. İkincisi ise CHP’ye yapılan eleştirilere rağmen 16 yıldır hiçbir şey beceremeyen iktidara, ülkenin patlıcan-biber ihtiyacını neden
karşılayamadığını sorun.” ifadelerini kullandı.

“Bu İttifak Milletin Özlemiyle Doğdu”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ise, “İttifak bu milletin özlemiyle doğdu. Bizler sadece aracılık yaptık. Öncelikle Kandıra Belediyesi Ercüment Şahin’e hayırlı olsun. Kandıra Belediyesi 160 yılı aşkın bir belediye. Mevcut iktidar her seçim döneminde Kandıra yolunu yapacağız diyor ama yıllardır onlarca insanın ölümüne neden oldular. Hala ‘mahcubuz’ diyorlar. Bu seçimlerde iktidarın kulağını çekmemiz gerekiyor. Bizim kavgayla işimiz yok. Tek derdimiz millete hizmet sunabilmek. 31 Mart’ta, Kandıralılar’ın Millet İttfakı’nın adayı Ercüment Şahin’e oy vererek mevcut iktidara gereken cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

“Kandıra İçin Bu Yolda Hep Birlikte Yürüyeceğiz”

Millet İttfakı’ndan Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Serdar Kaman, “Kandıra için bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Kandıra’ya yıllar önce beş yıldızlı beş otel yakışır demiştim. Bu sözümün arkasındayım. Özellikle Bağırganlı sahilini uluslararası alanda turizm beldesi yapmaya söz veriyorum. Tarım alanında da öncelik vereceğimiz projelerimiz var. Gıda Organize Sanayi Bölgesinin (GOSB) etrafında kucağımız sera projeleriyle tüm ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacağız.




Engelli kardeşlerimiz, Kandıra’da engelsiz bir şekilde yürüyecek. Hepsinin akülü arabalarını yenilemeyi ve kent merkezinin çeşitli alanlarına şarj istasyonu açmayı taahhüt ediyorum. İnşallah Ercüment Şahin’le birlikte Kandıra’yı ve Kocaeli’ni birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Birbirimize Kenetlenmeliyiz”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Kandıra benim için çok özel. Her gelişimde heyecanla geliyorum. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği seçimi değil yerel seçim. Muhtarlarımızı, meclis üyelerimizi, belediye başkanımızı seçeceğiz. İstiyoruz ki belediye başkanımız halkın içinde, halkla birlikte ilçeyi yöneten belediye başkanı olsun. O yüzden tuzağa düşmeyin, komşularınıza anlatın. Bu salonda bulunan herkes vatanına-milletine bağlı Türkiye
Cumhuriyeti vatandaşı. Saltanat sürenlere karşı birbirimize kenetlenmeliyiz. Bu ülkenin birliği için, geleceğimiz için, emekçilerimiz için bir araya gelip Millet İttifakı çatısı altında birbirimize sarılalım. Ülkemizi seviyoruz, bunun için aynı çatı altında toplandık. Önümüzdeki 20 günü iyi değerlendirelim ve belediyeyi hep birlikte kazanıp hep birlikte yönetelim.” ifadelerine yer verdi.

“31 Mart’ta Belediyeyi Onların Elinden Alacağız”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise yaptığı konuşmada, “Bu bir yerel seçim ama Kandıra’daki billboardlarda Cumhurbaşkanı’nın resmi var. ‘Gönül işi’ diyor. ‘Türkiye’nin beka sorunu var’ diyor. Neden? Çünkü Türkiye’de işsizlik sorunu var. Bu zamana kadar hiçbir şey yapmayan iktidarın Recep Tayyip Erdoğan’ın koltuk derdi var. Serdar Kaman, Büyükşehir’i kazandığı zaman, 13 belediyeyi aldığımız zaman ne olacak? Ülkemizi işgal mi edecekler? Yerel
seçimlerde Türkiye’de beka sorunu var diyorlar. Bir problem varsa bunu yaşatan iktidarın kendisidir. Bayrak, vatan, milli marşımız, Cumhuriyetimiz’den asla vazgeçmeyiz. Kimseyi aldatmasınlar. Kimsenin gücü ülkemizi bölmeye yetmez ama kendileri bunun için uğraşıyorlar. Biz yerel seçimlere gidiyoruz. Kent yönetmeye talip olan kişilerin yarıştığı seçimlerdir yerel seçimler. Sürece böyle bakmak gerekir. Ercüment Şahin tecrübeli bir eski belediye başkanı. Serdar Kaman’la birlikte çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Önümüzdeki 20-25 gün, gece-gündüz yorulmadan çalışarak belediyeyi kazanmak için çalışacak ve belediyeyi onların elinden alacağız. 31 Mart akşamı büyük bir şölenle zaferimizi kutlayacağız.” dedi.

“Seçim Kazandıran ve Kaybettiren Muhtarlardır”

Programda konuşan Lütfü Türkkan,“Seçim kazandıran ve kaybettiren muhtarlardır. O yüzden sözlerime muhtarlarımızı selamlayarak başlamak istiyorum” dedi. Türkkan, “Bir belediye başkanının kendini ispat edebileceği bir ilçedir Kandıra. Yıllardır bir çakıl taşı bile taşımadılar. Kandıra’da kendilerine yakın duran kişilere hep bir şeyler vermişler ama Kandıralılar’a hiçbir şey vermemişler. Kandıra’yı ikinci-üçüncü kişilere satarak zengin oldular ama bu zenginlik kimselere yâr olmadı. Bunu çok net gördük. Hepsinin sonu felaket oldu. Başta İbrahim Karaosmanoğlu’na söylüyorum, yalancı bakanlarına söylüyorum. Hepsinin sonunun felaket olacağını göreceğiz. Kandıralılar bu kişilere haklarını helal etmeyecekler. Yerelde anlatacakları hiçbir şey yok. Bu yüzden beka sorunundan bahsetmeye başladılar. Türkiye’nin şuan beka sorunu yok, ülkeyi yönetenlerin zeka sorunu var. Ona-buna terörst, vatan haini diyorlar ama en yakınlarında PKK’lılar var. Aralarında PKK’yla yandaş olan milletvekilleri var. Siz gelin Kandıra’da Kocaeli’de bir şeyler yapın. Kandıra’ya nasıl hizmet edeceğimizi anlatın. İki başkan adayımız da pırıl pırıl projeleriyle bu kenti yönetmeye talip. Bu ittifakın oluşturduğu sinerji ile Kandıra’yı alacağımıza inanıyorum. Aynı enerjinin Büyükşehir’de de etkili olacağını ve Serdar Kaman’ın Büyükşehir’i kazanacağına inanıyorum.” dedi.

“Allah, 31 Mart’ta Bir Kez Daha Başkan Olmayı Nasip Edecek”

Millet İttfakı’nın Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin ise, “Ben 20 yıl aradan sonra tekrar bağırlarına bastıkları için, bana ‘başkanımız olacaksın’ dedikleri için tüm Kandıralı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Aynı benim gibi bu davaya sahip çıkan CHP’li kardeşlerime teşekkür ediyorum. İçimizde her siyasi görüşten insanlar var. Kandıra’yı seven insanlar var. Şuan bir ordu olduk. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zafer bizim olacak. Allah
inşallah bir kez daha başkan olmayı nasip edecek. Ercüment Şahin’n en büyük özelliği herkesi kucaklaması, kapısının her zaman açık olması. Görev yaptığım dönemde herkese yardım etmeye çalıştım. İşini halledemediğim insanlar bile bizleri kucaklayarak yanımızdan ayrılırdı. Yine aynı yönetim şekliyle görev yapacağıma söz
veriyorum. Kandıra’da imar konusunda büyük sıkıntılar var. Gerek köylerimizde gerekse kent merkezimizde bu sorunları çözeceğimize söz veriyorum. Orhan Mahallesindeki şuyulandırma sorunu çok zor bir iş değil. Ercüment Şahin göreve geldiğinde bu sorun çözülecek” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclis Üyesi Adayları Tanıtıldı

İYİ Parti’den Kandıra Belediye Başkan Adayı olan Ercüment Şahin, mikrofonu eline alarak belediye meclis üyesi adaylarını kürsüye davet ederek tek tek tanıttı.

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Cevat Sakaoğlu ile yine Karaağaç sakinlerinden Kandıra’da ikamet eden ve esnaflık yapan Ufuk İmat, 11 ve 12. sıradan belediye meclis üyesi adayı olarak gösterildiler.

Ercüment Şahin’in, Karaağaç’ın oy potansiyeline vurgu yapması ve Karaağaç’a ayrı bir önem verdiklerini dile getirmesi gözlerden kaçmadı.