DOLAR32,5255% 0.09
EURO34,9478% -0.19
STERLIN40,8550% -0.19
FRANG35,6361% 0.03
ALTIN2.439,54% 0,14
BITCOIN64.326,320.326

Ercan Keçeci Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ercan Keçeci Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden ve eski esnaflarından İstanbul / Bağcılar’da ikamet eden Ercan Keçeci (52) tedavi gördüğü hastanede bugün ikindi sularında hayatını kaybetti.

Bir süredir karın zarı (batın/peritoneal karsinomatozis) kanseri olan ve tedavi gören Keçeci, amansız hastalığın vücuduna yayılması sebebiyle geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu. Bir böbreği alınan hasta, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji ünitesinde yatılı tedavi ve mama desteği görüyordu. Amansız hastalığın son evre olarak bilinen dördüncü evreye nüksetmesiyle sağlık durumu kötüleşen hasta, solunum yetmezliği sebebiyle yaşamını yitirdi.

Mevtanın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Merhumun naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de cenaze nakil aracı ile Karaağaç’taki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesi, Merkez mahalledeki hanelerinde helallik alınmasının akabinde yarın (24 Mart 2024 Pazar) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhum Keçeci; Karaağaç eski esnaflarından (Kahraman/Yiğit olarak bilinen) Mehmet Keçeci, Yakup Keçeci, Erol Keçeci ve İrfan Keçeci’nin ortanca kardeşleri oluyordu.

Karaağaç Haber olarak Ercan ağabeyimize Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.