DOLAR32,5900% 0.34
EURO34,8687% 0.36
STERLIN40,6316% 0.06
FRANG35,8626% 0.71
ALTIN2.507,65% 0,93
BITCOIN2.125.5441.805

Engelli Çalışanlar Moral Buldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Engelli Çalışanlar Moral Buldu

Kocaeli Devlet Hastanesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hoş bir etkinlik gerçekleşti. Etkinlikte, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Adem Çakır, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Şener, yardımcısı Zuhal Gümüş Topuz, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Muttalip Üzmez ile engelli çalışanlar bir araya gelerek pasta kesti.

“Aramızda Engel Yok”

Herkesin potansiyel bir engelli adayı olduğunu belirten Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Çakır, “Engellilere yönelik farkındalık faaliyetlerini sadece bir gün değil her gün yapmak gerekiyor. Engelliler hayatımızın çok önemli bir parçası. Sosyal hayatta ve iş hayatında daha fazla yer almalılar. Kocaeli’de engelli çalışan sayısı en çok olan hastane biziz ve bundan dolayı gurur duyuyoruz. Çalışanlarımızla aramızda hiç bir zaman engel olmadı ve olmayacak. Kendilerinin istek ve önerilerine her zaman değer verdiğimizi bilmelerini isterim.” diyerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün önemine dikkat çekti.

“Kendimizi Özel Hissettik”

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Elif Ertürk, “Hastane yönetimiyle her zaman görüş alışverişinde bulunabiliyoruz. Fikirlerimize değer verdiklerini bilmek bizleri memnun ediyor. Elbette samimi bulduğumuz bu yakınlık, hatırlanmak ve değer görmek adına kendimizi özel hissettiriyor. Bugün de hastane yöneticileri etkinlik düzenleyerek bize sürpriz hazırlamışlar. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Haftası’nda yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hatırlanmak Çok Güzel

Santral Görevlisi Yakup Yağcı, “Engellilere sorunu çözülen değil, sorun çözen taraf olarak bakılmalı. Yapılan çalışmalarda yer alarak, sorunların tespit edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlayabiliriz. Hatırlanmak çok güzel. Bu anlamda bizlere her zaman destek olan ve fikirlerimize değer veren yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.