DOLAR32,5729% 0.09
EURO34,9652% 0.33
STERLIN40,5952% 0.04
FRANG35,6144% 0.14
ALTIN2.427,53% 0,18
BITCOIN63.930,01-3.566

Ekrem Aslan Hastaneye Kaldırıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ekrem Aslan Hastaneye Kaldırıldı

Karaağaç sakinlerinden Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden (Harşıtlı olarak bilinen) Ekrem Aslan (58) hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında rahatsızlanan ve beyin ana damarında tıkanıklık tespit edilen Aslan, anjiyo olmuştu. Stent takılan ve rahatsızlığı devam eden hasta periyodik olarak takip ediliyordu. Önceki gün ikindi sularında evinde aniden fenalaşan Aslan, kısmi felç geçirdi.

Aile yakınlarının 112 acil servis ekiplerine haber verip yardım istemesiyle olay yerine ambulans ve sağlık ekibi yönlendirildi. Hastalarını kendi imkanlarıyla yarı yola kadar götürmeyi başaran aile, Aslan’ı Kurtyeri’nde sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi ambulansta yapılan hasta, Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Beyin Cerrahi servisinde tedavi altına alınan Ekrem Aslan’ın şah damarına yakın olan kısımda tıkanıklık ve damar sertleşmesi oluştuğu tespit edildi.

Hastaya yeniden anjiyo tedavisi uygulandığı ancak mevcut tıkanıklığın henüz giderilemediği açıklandı. İlaç tedavisi uygulanmasına karar verilen Aslan, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hastanın ameliyat olup olamayacağına önümüzdeki günlerde karar verileceği öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak Ekrem ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) acil şifalar versin.