DOLAR32,5035% 0.13
EURO34,8768% 0.29
STERLIN40,7220% 0.46
FRANG35,7473% 0.32
ALTIN2.476,03% 0,56
BITCOIN2.019.079-3.926

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Eczane Özdemir Hizmete Açılıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Eczane Özdemir Hizmete Açılıyor

Karaağaç sakinlerinden Dere Mahallesinde ikamet eden ve Kandıra Havuz Taksi esnaflarından Hüseyin & Nevin Özdemir çiftinin eczacı kızları Zeynep, Kandıra’da “Özdemir Eczanesi” adıyla işletme açtı.

Geçtiğimiz yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden derece ile mezun olan Özdemir, yaklaşık bir yıl süren yardımcı eczacı görevini de başarı ile tamamlamasının akabinde il/ilçe sağlık müdürlüğüne eczane açmak için başvuruda bulunmuştu.

Gerekli resmi prosedürleri de kısa sürede tamamlayan genç girişimci, Kandıra Çarşı Mahallesi İsmail Şenoğlu Caddesi (Yelkencioğlu Konağı karşısı) üzerinde yer kiralayarak Özdemir Eczanesi adıyla işletme açtı.

İşletmeleri hakkında sitemize açıklamada bulunan Özdemir, “Zorlu bir eğitim ve hazırlık sürecinin ardından kendi eczanemizi açma kararı almıştım. Pandemi koşulları sebebiyle bir süre ertelemek durumunda kaldığım hayalimi gerçekleştirebildiğim için mutluyum.

İzin, resmiyet, ilaç temini ve kurum anlaşmaları gibi zorlu süreçleri de geride bırakarak işletmemizi halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Ufak tefek diyebileceğimiz birkaç eksiğimiz kaldı, onları da elimizden geldiği kadarıyla kısa sürede tamamlamaya çalışacağız.

24 Aralık Cuma günü (yarın) saat 15.00’te mütevazı bir törenle resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı açılışımıza davet ediyoruz.” dedi.

Özdemir Eczanesinin de açılmasıyla Kandıra genelinde hizmet veren eczane sayısı 9’a yükselmiş oldu. Karaağaç Haber olarak genç kardeşimize ve ailesine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılarının devamını diliyoruz. Allah (c. c.) hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin.