DOLAR32,5855% 0.3
EURO35,0370% 0.17
STERLIN40,8417% 0.07
FRANG35,8009% 0.51
ALTIN2.458,28% 0,91
BITCOIN64.246,000.284

Döndü Kardeş Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Döndü Kardeş Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden ve eski esnaflarından Dere Mahallesinde ikamet eden (Cennet Kuşu / Reis Asi Köfteci olarak bilinen) Fazlı Kardeş’in eşi Döndü Kardeş (62) hayatını kaybetti.

Uzun süredir diyabet (şeker) hastalığı bulunan Kardeş, yaklaşık 3 yıl önce damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle ameliyat olmuş, sol bacağı diz altından kesilmişti. Perhiz yapan ve ilaç tedavisine devam eden hastanın kan değerleri yüksek seyretmeye devam ediyordu.

Ocak ayı başında evinde rahatsızlanan ve aile yakınları tarafından Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan kadının yapılan muayenesinde yüksek kan şekeri sebebiyle komaya girdiği tespit edilmişti. Yoğun bakım ünitesine yatışına karar verilen Kardeş, hastanede uygun yer bulunmaması sebebiyle ambulansla Özel Yalova Atakent Hastanesine sevk edilmişti. Buradaki yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan hastanın sağlık durumu ciddiyetini koruyordu. Kalbi duran Kardeş, yaklaşık 4 haftadır sürdüğü yaşam mücadelesini bu sabah 08.30 sularına kaybetti.

Merhumenin naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilmesi, öğle saatlerinde de Karaağaç’taki hanelerine getirilmesi bekleniyor.

Cenazesinin bugün (30 Ocak 2023 Pazartesi) hanesinde helallik alınmasının akabinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

Karaağaç haber olarak Döndü yengemize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.