DOLAR32,5065% -0.03
EURO34,8737% 0.5
STERLIN40,5003% 0.84
FRANG35,6548% 0
ALTIN2.427,71% -0,21
BITCOIN66.216,00-0.323

Döndü Kardeş Ameliyat Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Döndü Kardeş Ameliyat Oldu

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Dere Mahallesinde ikamet eden (Cennet Kuşu / Reis Asi Köfteci olarak bilinen) Fazlı Kardeş’in eşi Döndü Kardeş (60) ameliyat oldu.

Uzun süredir diyabet (şeker) hastalığı bulunan Kardeş, geçtiğimiz yıl yaz aylarında ayak damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle ameliyat olmuş, sol bacağı diz altından kesilmişti. Operasyon sonrası sağlığına kavuşan Kardeş’in yaklaşık bir aydır sırt ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri baş göstermeye başladı.

İki hafta önce hastaneye başvuran Döndü Kardeş’in kardiyoloji polikliniğinde yapılan muayenesinde kalp ana damarlarında tıkanıklık tespit edildi. Mevcut tıkanıklığın anjiyo ile açılmasının mümkün olmaması sebebiyle açık kalp (by-pass) ameliyatı olmasına karar verilen hasta, Kocaeli Üniversitesi – Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık on gün süren perhiz, tahlil ve tetkiklerin ardından cuma günü ameliyata alındı.

Yaklaşık 7 saat süren ve başarılı geçen ameliyatla kalp damarları değişen Döndü Kardeş, operasyon sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hastanın şu anki sağlık durumunun stabil (normal seyrinde) olduğu ve birkaç gün içinde müşahede servisine alınacağı öğrenildi.

Karaağaç Haber olarak Döndü yengemize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.