DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cevat Dağ Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cevat Dağ Hayatını Kaybetti

Kandıra – Çamkonak Mahallesi sakinlerinden Cevat Dağ (63) geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Avrupa’da yaşayıp birkaç yıl önce Türkiye’ye kesin dönüş yaparak memleketine yerleşen Dağ, eşi ile birlikte bir süredir Karaağaç – Elmacı Mahallesindeki kızlarının yazlık evinde kalıyordu.

Edinilen bilgilere göre, iki-üç gün önce rahatsızlanan ancak şikayetini soğuk algınlığına bağlayıp doktora istemeyen Dağ, dün akşam saatlerinde evinde aniden fenalaştı. Aile yakınları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmak istenen hasta, Kandıra-Kefken yolu Babadağ mevkiinde hayatını kaybetti.

İlk müdahalesi M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesinde yapılan Dağ’ın, geçirdiği kalp krizi sebebiyle yaşamını yitirdiği belirlendi. Mevtanın naaşı, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Cenazesi, aile yakınlarının bir kısmının yurtdışında bulunması sebebiyle yarın (17 Ocak 2022 Pazartesi) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çamkonak Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

Cevat Dağ, Karaağaç sakinlerinden -merhum- Mehmet Emanet’in (Zengin Mehmet olarak bilinen) dünürü (hısmı) ve Erkan Emanet’in kayınpederi oluyordu.

Karaağaç Haber olarak merhuma Allah’tan (c. c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.