DOLAR32,5116% 0.07
EURO34,8751% -0.29
STERLIN40,7167% -0.21
FRANG35,6370% 0.05
ALTIN2.448,95% 0,52
BITCOIN64.312,410.823

Çelebihan Cafe Hizmete Açıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çelebihan Cafe Hizmete Açıldı

Karaağaç sakinlerinden Derince’de ikamet eden (merhum) Fevzi & Pakize (Durdu) Şişman çiftinin oğulları Yunus (29) Bursa / Yıldırım’da kafeterya ve Özbek yemekleri üzerine hizmet veren işletme açtı.

3 katlı olan Çelebihan Konağı’nda müşterilere sıcak-soğuk içecekler, meşrubatlar, tatlı çeşitleri, nargile çeşitleri ile serpme kahvaltı ve Özbek mutfağından seçme lezzetler sunuluyor.

İşletmeleri hakkında sitemize açıklamada bulunan Şişman, “Yerimiz Bursa Kent Meydanı, Emir Sultan Caddesi No:7 adresi üzerinde bulunuyor. Müşterilerimizin damak tadına hitap etmek ve onlara yeni lezzetler sunmak istiyoruz.

Sıcak ve soğuk içeceklerimiz var, meşrubatlarımız var, nargile çeşitlerimiz var, her sabah serpme kahvaltı hizmetimiz mevcut.

Gün içinde Özbek mutfağının seçkin lezzetlerinden yemek hizmeti sunuyoruz. Özbek çorbası, Özbek pilavı, Özbek Mantısı, Rus mantısı, dinlama, kazan kebap, salata, tatlı ve pasta çeşitleri ile misafirlerimizi ağırlıyoruz.

Fiyatlarımızı da olabildiğince makul tutmaya gayret gösteriyoruz. Arkadaşlarımızı, dostlarımızı, yakınlarımızı, komşularımızı ve tüm halkımızı bu lezzetleri tatmaya davet ediyor, hoş vakitlerini burada geçirmelerini istiyoruz.” dedi.

Karaağaç Haber olarak Yunus kardeşimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.