DOLAR32,3402% 0.27
EURO35,1387% -0.02
STERLIN40,8641% -0.37
FRANG35,9056% 0.54
ALTIN2.310,25% 1,44
BITCOIN2.285.6911.886

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Cebeci’deki Çifte Ölümde Esrarengiz Detay

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Cebeci’deki Çifte Ölümde Esrarengiz Detay

Dün sabah saatlerinde Kandıra / Cebeci sahilinde Ziya Yağcı isimli genç kendini asmış olarak, kız arkadaşı Melisa Kolpar ise çadırda ölü olarak bulunmuştu. O olayla ilgili bazı şoke edici detaylar ortaya çıkmaya başladı.

intihar_eden_kiz

“YANINA GELMEYE KARAR VERDİK”

Cebeci sahilinde bugün sabah saatlerinde 18 yaşındaki Ziya Yağcı sahildeki cankurtaran kulesinde asılı olarak bulunmuş, kız arkadaşı 17 yaşındaki Melisa Kolpar ise kaldıkları çadırda ölü olarak bulunmuştu.

intihar_1_ps

Esrarengiz olayla ilgili bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Melisa Kolpar’ın Instagram hesabında, arkadaşının fotoğrafının altına yazdığı, “Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hâlâ senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik, çok az kaldı.” yazmasının ardından ikilinin bugün ölü olarak bulunması herkesi şoke etti.

Cebeci'deki-Çifte-Ölümde-Esrarengiz-Detay

“ÖLÜ” YAZIYORDU

Çadırda ölü olarak bulunan Melisa Kolpar’ın kullandığı Facebook hesabındaki bazı ayrıntılar da dikkat çekti. Melisa Kolpar’ın Facebook profilindeki isminin yanına bakıldığında (Ölü) olarak yazılması en dikkat çeken ayrıntıydı.

 

Cebeci'deki-Çifte-Ölümde-Esrarengiz-Detay-KaraAgacMedya

Yine diğer gönderilerine bakıldığında, birçok paylaşımın ölümle ilgili olması da gözlerden kaçmadı. Ziya Yağcı’nın Facebook profiline bakıldığında ise kız arkadaşı Melisa Kolpar için saçını kırmızıya boyattığı görülüyor. Melisa Kolpar’ın bu yıl lise 4’e geçtiği öğrenilirken, ikilinin İzmit’te ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı. Melisa Kolpar, çevresi tarafından rahat tavırlarıyla tanınıyordu.

tatlı-küçük-yalancılar-seti

OYUNCULUK YAPIYORDU

Edinilen bir diğer bilgiye göre Melisa Kolpar ve Ziya Yağcı’nın, İzmit’te bulunan bir cast ajansına kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Hatta Melisa Kolpar’ın Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi bazı dizilerde küçük rollerde yer aldığı da öğrenildi. Ayrıca Melisa Kolpar bu hafta oyunculukla ilgili sertifika da alacaktı. Öte yandan Kolpar’ın 3 gün önce ajanstan çağrıldığı ancak “Geleceğim.” demesine rağmen gelmediği ifade edildi. Ziya Yağcı ise ajansa kayıtlı olmasına rağmen herhangi bir dizide rol almadı. İkilinin çocukluk arkadaşı olduğu da öğrenildi.