DOLAR32,5699% 0.16
EURO34,8706% 0.58
STERLIN40,5200% 0.89
FRANG35,7354% 0.23
ALTIN2.431,54% -0,05
BITCOIN66.432,000.667

Bursa-İzmir Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bursa-İzmir Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

İçinde Karaağaç sakinlerinden İstanbul’da ikamet eden Alim Tav’ın Bursa’da yaşayan oğlu Berat Tav (23) ve sözlüsü ile Pınardüzü sakinlerinden Bursa’da ikamet eden Yahya Aslan & Yeter (Sıbıç) Aslan çiftinin evli kızları Öznur Çelik (33) ve 2,5 yaşındaki torunları Nil Çelik’in bulunduğu otomobil, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nda trafik kazası geçirdi.

Kaza, dün akşam üzeri 18.30 sularında İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik çıkısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Berat Tav yönetimindeki 16 AKK 898 plakalı Totoya-Verso marka otomobil, seyir halindeki yüklü TIR’a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada çarpmanın şiddetiyle dorsenin altında kalan sürücü Berat Tav ile kız arkadaşı araçta sıkışarak ağır yaralandı.

Arka koltukta bulunan Öznur Çelik ile 2,5 yaşındaki bebeği Nil ise çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Kaza mahalline ulaşan itfaiye ekipleri sürücü ve kız arkadaşını sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bursa Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın nasıl gerçekleştiği henüz bilinmezken, seyir halindeki TIR’ın ani fren yapması ya da kontrolsüz şekilde sol şeride çıkması sonucu gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kaza sonrası otoyolda ulaşım bir süre tek şeride düşerken hurdaya dönen otomobilin yoldan kaldırılmasıyla karayolu tekrar ulaşıma açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

Acı Haber Gece Saatlerinde Geldi

Ağır yaralı olarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Berat Tav, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç adamın gece 00.20 sularında hayatını kaybettiği öğrenildi. Tav’ın cansız bedeni, resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanması için cenaze nakil aracıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Merkez Gasilhanesi morguna kaldırılmıştı.

Mevtanın naaşının bugün öğle saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de Bursa’daki hanelerine getirilmesi bekleniyor. Merhumun cenazesi bugün (28 Haziran 2022 Salı) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bursa / Kestel – Erdoğan Köy Kent Mezarlığında toprağa verilecek.

Karaağaç Haber olarak merhum kardeşimize Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.