
Karaağaç sakinlerinden Avusturya / Viyana’da ikamet eden Ayten & Mürsel Sıbıç çiftinin Almanya / Berlin’deki bir finans kuruluşunda görevli kızları Burcu (30) ile yine Karaağaç sakinlerinden Acılık Mahallesinde ikamet eden Neriman & Abbullah Taşçı çiftinin İstanbul’da faaliyet gösteren bir endüstri firmasında operasyon sorumlusu olarak görevli oğulları Murat (30) hayatlarını birleştirecek.
Geçtiğimiz yıl aile büyükleri aracılığı ile tanışan genç çift, şubat ayında gerçekleşen kız isteme merasiminin ardından aile arası düzenlenen törenle söz ve nişan yüzüklerini bir arada takmıştı.
Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen Burcu & Murat çifti, 17 Haziran ile 1 Temmuz tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan kına gecesi ve düğünle dünya evine girecek.
Düğün
– Tarih: 17 Haziran 2023 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.55 arası
– Yer: Hayal Düğün Salonu
– Adres: Heizwerkstrasse 6B 1230 Viyana / Avusturya
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın
Kına Gecesi & Düğün-2:
– Tarih: 01 Temmuz 2023 Cumartesi
– Saat: 19.00 – 23.55 arası
– Yer: Şehit Piyade Çavuş Lütfi Kıcı Kültür Merkezi (Baht Köşkü Kültür Merkezi)
– Adres: Karaağaç Mahallesi Fevzi Çakmak Mevkii – Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın
Düğün günü Kandıra merkezdeki kız evinden saat 17.00’te gelin alması yapıldıktan sonra araçlarla konvoy yapılarak Karaağaç’a gelinecektir. Karaağaç’ta kısa bir tur atıldıktan sonra da salona geçilecektir. Kına gecesi ile düğünde Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları sahne alacaktır.
Herkes davetlidir, duyurulur.
Karaağaç Haber olarak genç çifte ve ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın.