DOLAR32,3466% 0.29
EURO35,1311% -0.02
STERLIN40,8477% -0.41
FRANG35,8968% 0.52
ALTIN2.310,97% 1,47
BITCOIN2.297.1482.794

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Birçok İlde Okullar Tatil Edildi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Birçok İlde Okullar Tatil Edildi

Yurt genelinde yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor, birçok ilde süren kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi.
.
ÇANAKKALE’DE EĞİTİM PAZARTESİ BAŞLAYACAK 

.
Etkili olan kar yağışının getirdiği olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullar, saat 14.00’den itibaren tatil edildi. Yarın da okulların kapalı olacağı Çanakkale’de, perşembeden sonra cuma gününün de yılbaşı nedeniyle tatil ilan edilmesiyle eğitim 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.
.
KASTAMONU’DA EĞİTİME KAR TATİLİ
.
Kastamonu’da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın için okullar tatil edildi. Perşembeden sonra cuma gününün de yılbaşı nedeniyle resmi tatil ilan edilmesiyle kentte eğitim 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.
.
Kar Duvar Ka??d?, K?? Duvar Ka??d?, k?? kar, snow, Snow Wallpaper, winter, winter wallpapers, kar, k??, buz, çocuk, cat.
BURSA’DA OKULLAR BUGÜN ve YARIN TATİL EDİLDİ
.
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Bursa’da okullar bugün ve yarın tatil edildi. Bursa’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan, Harmancık, Keles ilçelerinde okullar bu gün ve yarın tatil edildi. İlçe kaymakamlıklarının aldığı karar gereği okullar bu gün öğleden sonra ve yarın olmak üzere tatil edildi.
.
Ayrıca Büyükorhan’da engelli, yaşlı ve hamile kamu çalışanları da yarın olmak üzere bir gün tatil edildi. Orhaneli ilçesinde ise akşam saatlerinde kar yağışı durumuna göre karar verileceği belirtilirken, büyük olasılıkla yarın okulların tatil edileceği kaydedildi.
.
Kar kalınlığının ilçe merkezlerinde 30 santimetreyi bulduğu dağ ilçelerinde köy yollarının açık olduğu ancak kar yağışının yoğun bir şekilde devam ettiği kaydedildi.
.
HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
.
ESKİŞEHİR’DE OKULLAR KAR NEDENİYLE 2 GÜN TATİL EDİLDİ

.
Eskişehir’de sabah saatlerinde başlayan ve öğleden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle, kentteki ilk ve orta dereceli okullar, bugün öğleden sonra ve yarın olmak üzere iki gün süreyle tatil edildi. Kentteki eğitim, Yılbaşı tatilinin de araya girmesiyle birlikte 2 Ocak 2015 Cuma günü başlayacak.
.
Alınan bilgiye göre, Eskişehir’deki yoğun yağan kar yağışı nedeniyle İl Hıfzı Sıhha Kurulu’nun almış olduğu karar gereğince bugün ve yarın itibariyle kentteki tüm okullar tatil edildi. Kentteki eğitim-öğretime Cuma günü (2 Ocak 2015) devam edileceği belirtildi. İl Hıfzı Sıhha Kurulu’nun kararı üzerine kentteki okullar öğle saati itibariyle tatil edilirken, öğrenciler evlerine döndü. Bu arada, kent merkezindeki kar kalınlığı 8 santimetreyi ulaşırken, yüksek kesimlerde ise 15 santimetreyi bulduğu öğrenildi.
.
kar1.
BALIKESİR’DE OKULLAR TATİL

.
Dursunbey ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi. İlçede kapanan 27 mahallenin yollarının açılması için çalışma başlatıldı.
.
Alınan bilgiye göre, Dursunbey ilçe merkezi ve mahallerinde sabaha karşı başlayan kar yağışı, aralıklarla etkili oluyor.
.
Elektrik kesintileri yaşanan, 27 mahallenin yollarının kapandığı ilçede, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı ilçede, kapanan yolların açılmasına çalışılıyor. Balıkesir kent merkezi ile Kepsut ve Savaştepe ilçelerinde de kar yağışı etkili oluyor.
.
KARABÜK
.
Karabük’ün Eflani ilçesinde dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle bütün okullar tatil edildi. Önümüzdeki günlerde de okulların tatil edilip edilmeyeceğinin yağan karın durumuna göre belirleneceği bildirildi. dremit ilçesinde okullar bölgede etkili olan kar yağışı sebebiyle tatil edildi. Edremit Belediyesi tarafından yapılan anonsla, bölgede etkili olan kar yağışı sebebiyle ilk ve orta öğretim kurumlarının 31 Aralık 2014 tarihinde bir gün tatil edildiği duyuruldu. Öte yandan Edremit ile Çanakkale’nin Yenice, Çan kara yolu akşam saatlerinde hızlanan kar yağışı sebebiye trafiğe kapandı. Yetkililer, şehirler arası yola çıkacak vatandaşların araçlarında mutlaka zincir ve çekme halatı bulundurmalarını istedi.
.
DÜZCE
.
Düzce Valiliği’nde yapılan koordinasyon toplantısı ile yoğun kar yağışı nedeni ile okullar 31 Aralık Çarşamba günü bir gün süre ile tatil edildi. Hava koşulları ve İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına göre il genelinde tüm okullar tatil edildi. Ayrıca hamile ve özürlü memurlar bir gün süre ile idari izinli sayıldı.
.