DOLAR32,5680% 0.05
EURO34,7216% 0.01
STERLIN40,2336% 0.1
FRANG35,7223% 0.07
ALTIN2.433,04% 0,01
BITCOIN66.545,332.754

“Bir Kitap da Sen Gönder”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Bir Kitap da Sen Gönder”

Son yıllarda eğitim-öğretimdeki kalitesi ve başarısıyla göğsümüzü kabartan Karaağaç İlköğretim Okulu’na kitap yardımı kampanyası başlatıyoruz. Kampanyamızın adı “Bir Kitap da Sen Gönder”
.
kitap.
Toplum olarak kitap okuma alışkanlığı kazanamayan ve kitap okumayı pek sevmeyen bir milletiz. Kitap okumak çoğumuza zor ve sıkıcı gelen bir durum. Niçin kitap okumuyorsunuz? sorusuna belki yüzlerce bahane ile cevap verebiliriz. Yoğun iş temposu, vakit bulamama, duygu dünyamıza hitap eden kitapları seçme zorluğu, internet ve sosyal medya ile vakit öldürme, kitap okuma gereksiniminin bir lüks olarak görülmesi gibi vb. bir çok bahanemiz maalesef var.
.
file_.
Fakat kitap okumanın ne kadar önemli bir olgu olduğunun herkes farkında. Herkes kitap okumak istiyor ama neden okuyamıyor? Bin bir hevesle başladığımız bir kitap, çok geçmeden tozlu raflarda yerini alıyor. Karaağaç Medya olarak böyle bir durumun genç nesilleri olumsuz etkilememesi ve kitap okumanın küçük yaşlardan itibaren alışkanlık haline getirebilmesi için Karaağaç İlköğretim Okulu kütüphanesine kitap yardımı kampanyası başlatıyoruz.
.
kitap-4.
Geçenlerde okulumuzu ziyaret ettik, okulda bir çok eksiğin ve ihtiyacın olduğunu tespit ettik. Konu hakkında görüştüğümüz Karaağaç İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri, Karaağaç İlköğretim Okulu yönetimi ve öğretmenlerinden bir takım talepler aldık. Bu taleplerden birisi de okul kütüphanesinin düzenlenmesi ve eksikliklerinin giderilmesiydi. Bu ihtiyacın giderilmesi için köyümüz sakinlerinden Amerika’da ikamet etmekte olan Mesut Çıtıroğlu ağabeyimiz ile istişare yaparak ondan bu konuda bize destek olmasını istedik. Sağ olsun kendisi okul kütüphanesinin düzenlenmesinde elinden gelen maddi-manevi her türlü desteği bizlerden esirgemedi. Hatta bu yıl düzenlenen 23 Nisan Şenlikleri’ne de sponsor olarak güzel bir jest yaptı.
.
kitap-5.
Okulumuz kütüphanesinin iç düzenlenmesi bitti, fakat; boş bir kütüphane kime ne kadar faydalı olabilir? Biz de düşündük, taşındık, kaşındık; okul kütüphanesine kitap yardımı kampanyası başlatarak mevcut ihtiyacı da bu şekilde halledelim istedik.
.
kitap-2.
Bu konuda bir görev de siz değerli okurlarımıza düşüyor. Dinimizin ilk emri İkra (oku) ile başladığına göre, sizden ricamız; ister elinizde var olan kitaplardan göndererek ister yeni kitaplar satın alarak okul kütüphanemizdeki boş rafları doldurmaya destek olmanız. Unutmayın ki kitap okumak bir lüks değil, bir ihtiyaçtır. İnsana en büyük rehber, okuduğu kitaplardır. Bizler bazı alışkanlıklar için geç kalmış olsak da geleceğimizin teminatı çocuklarımız bu alışkanlığı erken yaşta kazansın. Haydi, Bir Kitap da Sen Gönder!
.