DOLAR32,6218% 0.34
EURO34,8004% 0.28
STERLIN40,4179% 0.56
FRANG35,7830% 0.19
ALTIN2.484,82% -0,59
BITCOIN2.151.7850.288

Belediye Ekipleri Daha Temiz Bir Çevre İçin Çalışıyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Belediye Ekipleri Daha Temiz Bir Çevre İçin Çalışıyor

Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağışlı geçen günlerin ardından şehir merkezi ile kırsal mahallelerdeki cadde ve sokaklarda, park ve yeşil alanlarda, yaya kaldırımları, yol kenarları ve boş arazilerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Çok sayıda personel ve iş makinesi ile Kandıra genelinde haftanın 7 günü 24 saat boyunca temizlik çalışması sürdüren ekipler, çalışmalarını son günlerde daha da yoğunlaştırdı.

Şehir merkezi ile kırsal mahallelerde bulunan ana arterlerin yanı sıra cadde ve sokaklardan yürüyüş yollarına, yaya alt-üst geçitlerinden köprülü kavşaklara, bisiklet yollarından parklara kadar Kandıra’nın dört bir tarafını 24 saat boyunca süpüren, yıkayan ve köşe bucak temizleyen ekipler, temizlik faaliyetlerini hafta sonları da sürdürüyor. Park, bahçe, kavşak ve yol kenarları ile yeşil alanlarda yapılan çalışmalarla poşet, kâğıt, plastik ve diğer atıklar toplanarak mıntıka temizliği de yapılıyor.

yol_kenari_temizlik_kandira
kandira_belediyesi_temizlik_isleri
kandira_belediyesi_temizlik
moloz_temizligi_kandira
yol_kenari_temizlik

Belediye ekipleri çalışmalarını önceki gün Karaağaç’ta sürdürdü. Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mücahit Diş’in kontrolünde yürütülen çalışmalarda cami, mezarlık ve yol kenarlarında bulunan inşaat atıkları ile moloz yığınları iş makineleri yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak temizlendi.

Ekipler çalışmalarına devam ederken vatandaşları sağlıklı ve temiz bir çevre konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyor.