DOLAR32,5715% 0.25
EURO35,0004% 0.05
STERLIN40,7896% -0.06
FRANG35,7054% 0.24
ALTIN2.451,69% 0,63
BITCOIN64.357,990.032

Başkan Ahmet Gödek Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Ahmet Gödek Hayatını Kaybetti

Dün, açık kalp ameliyatı olan Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Kandıra Şoförler Odası Başkanı ve Kandıra Odalar Birliği 2. Başkanı Ahmet Gödek, kalp rahatsızlığı sebebiyle geçtiğimiz günlerde hastaneye başvurmuştu. Gödek’in yapılan muayenesinde aort damarında genişleme tespit edilmiş, acil olarak ameliyat olmasına karar verilmişti. İstanbul / Kadıköy – Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesine yatışı yapılan hasta, ameliyat olmuştu. Başarılı geçen operasyonun ardından entübe edilerek yoğun bakım ünitesine kaldırılan Gödek’ten üzücü haber akşam saatlerinde geldi. Ahmet Gödek, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Merhumun naaşının gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde aile yakınlarına teslim edilmesi, oradan hareketle de cenaze nakil aracı ile Kefken’deki hanelerine getirilmesi bekleniyor. Burada helallik alınmasının akabinde yarın (7 Nisan 2023) Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kefken Mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor. Ahmet Gödek, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Karaağaç Haber olarak kıymetli büyüğümüze Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.