DOLAR32,5080% -0.12
EURO34,9511% 0.3
STERLIN40,6107% 0.07
FRANG35,5915% 0.07
ALTIN2.434,82% 0,48
BITCOIN64.206,09-0.819

Bahattin İnan (Alagga) Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Bahattin İnan (Alagga) Vefat Etti

Sakarya / Kaynarca – Arifağa köyünden Bahattin İnan (Alagga olarak bilinen) trafik kazasında feci şekilde can verdi.

alagga-2
Sakarya / Kaynarca – Arifağa köyünden (Kasap’ın oğlu) Sebahattin İnan’ın kardeşi Bahattin İnan’a (Alagga olarak bilinen) servis minibüsü çarptı. İnan, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Edindiğimiz bilgilere göre, İzmit / Uzuntarla’daki ablasını ziyaret etmeye giden İnan (45), Uzuntarla (D-100) trafik ışıklarında yaya olarak karşıdan karşıya geçmek istedi. Kırmızı ışığın kendisine yandığını fark etmeyen İnan’a, yolda seyir halinde olan servis minibüsü çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 50 metre sürüklenip bariyere sıkışan talihsiz adam, feci şekilde can verdi.

Çarpmanın ve sürüklenmenin etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve parçalanma tespit edilen İnan’ın naaşı, olay yerine çağrılan cenaze nakil aracı ile Kocaeli Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

İnan’ın ölüm haberini alan aile yakınları sinir krizi geçirdi. Bahattin İnan’ın naaşı, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.

Ailesi cenazeyi Arifağa köyündeki hanelerine getirdi. İnan’ın naaşı yarın kılınacak öğle namazının ardından Arifağa Mezarlığı’na defnedilecek. Tüm eş, dost ve akrabalarına duyrulur.

Bahattin İnan’ın işitme ve konuşma engeli bulunuyordu. Çevre ve civar köylerde Alagga olarak tanınan İnan, eğlenceli kişiliği ile herkesçe seviliyordu. İnan’ın ani ölümü, tüm sevenlerini yasa boğdu.

başsağlığı
Karaağaç Haber olarak Alagga ağabeyimize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.