DOLAR32,6030% 0.39
EURO34,8042% 0.19
STERLIN40,5832% -0.04
FRANG35,8708% 0.74
ALTIN2.491,85% 0,30
BITCOIN2.126.7194.662

Bacadan Çıkan Yangın Çatı Katını Kül Etti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bacadan Çıkan Yangın Çatı Katını Kül Etti

Karaağaç sakinlerinden Elmacı Mahallesinde ikamet eden (Subay olarak bilinen) Aziz & Kadın Tav çiftine ait iki katlı evde yangın çıktı. Çıkan yangında çatı katı kullanılamaz hâle geldi.

Edinilen bilgilere göre bugün ikindi sularında çıkan yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Hane halkı yangını erken fark etse de müdahale etmede yetersiz kaldı. Çevredeki vatandaşların itfaiyeden yardım istemesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Cebeci Gönüllü İtfaiye ekibi Kandıra Belediyesi İtfaiyesinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında iki katlı evin çatı katı ile iki odasındaki eşyalar kullanılamaz hâle geldi.

Yangına kendi imkânlarıyla müdahale etmeye çalışırken yoğun dumandan etkilenen Emirhan Tav (19) ise ambulansla Sakarya / Kaynarca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Yenikent Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınan Tav’ın sağlık durumunun iyi olduğu, kontrol amaçlı bir süre daha gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

Yangının ilk belirlemelere göre bacada biriken kurumun alev alması sebebi ile çıktığı üzerinde duruluyor. Yangının kesin çıkış sebebi itfaiyenin hazırlayacağı rapor sonucunda belli olacak.

Karaağaç Haber olarak Tav ailesine ve Emirhan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.