DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.913,45-1.228

Kandıra Işıklarında Korkutan Kaza

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kandıra Işıklarında Korkutan Kaza

Köyümüz sakinlerinden Kocaeli / İzmit – Kuruçeşme TOKİ konutlarında ikamet Meryem (İpşir) & Aziz Savaş çiftinin içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.

ipsir

Hafta sonu tatilini değerlendirmek ve gezmek için eşi Meryem Savaş ve çocukları ile Kandıra – Babaköy’e gitmek isteyen Aziz Savaş, dün akşam saatlerinde Kandıra merkez ışıklarında kaza yaptı.

savas_ailesi

Savaş ailesi, dün akşam saatlerinde Kandıra’ya gitmek için yola çıktı. Kandıra-İzmit yolu (D605) üzerinde seyreden Savaş yönetimindeki 41 AZ 590 plakalı Dacia – Sandero model araç, Kandıra merkez ışıklarına geldiğinde yeşil ışığın kendilerine yandığını gördü. Duraksamadan yoluna devam etmek isteyen Savaş, Sakarya / Kaynarca istikametinden Kandıra’ya gelmek isteyen Sedat Türkyılmaz yönetimindeki 34 HJ 5603 plakalı Hyundai – Accent model otomobilin dikkatsizlik sebebiyle kırmızı ışıkta geçmesi üzerine kaza yaptı.

kandira_isiklari

Trafik ışığına takılmak istemeyen Türkyılmaz, kırmızı ışık kendisine yanmadan yolun karşısına geçmek istedi. Ana yolda seyreden Savaş’ı son anda fark eden sürücü, panikleyerek bir anda frene bastı. Otomobilin yolun ortasında aniden durmasıyla takip mesafesi bir anda sıfıra düşen Savaş duramadı ve Türkyılmaz’ın otomobiline arkadan çarptı.

kaza_savas

Kaza sonrası yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası hasar tespit tutanağı hazırlayan taraflar, işlemleri tamamladıktan sonra kaza mahallinden ayrıldı.

meryem_ipsir

Meryem Savaş, köyümüz sakinlerinden Kaynak mahallesinde ikamet eden -merhum- Bayram İpşir’in kızı, İsmail ve Osman İpşir’in de ablaları oluyor.

geçmi_olsun

Karaağaç Haber olarak Savaş ve Türkyılmaz ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, sürücüleri kurallara uymaları ve daha dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarıyoruz.