DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ayşegül Gamze Akbaş & Ali Osman Kahraman Evleniyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ayşegül Gamze Akbaş & Ali Osman Kahraman Evleniyor

Kandıra esnaflarından (Berber) Yusuf Akbaş & Fadime (Fatoş) Sıbıç çiftinin İstanbul / Esenler’de bir telekomünikasyon firmasında görevli kızları Ayşegül Gamze (25) ile aslen Kayseri / Develili, Halil İbrahim & Fatma Kahraman çiftinin Esenler’de ikamet eden ve bir bisküvi firmasında koordinatör olarak görevli oğulları Ali Osman (28) hayatlarını birleştirecek.

Daha önce birlikte çalıştıkları iş yerinde tanışan genç çift, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kız istemesinin ardından aile arası törenle söz yüzüklerini takmıştı. Birlikteliklerini bir adım daha öteye taşımak isteyen Ayşegül Gamze & Ali Osman çifti, 21 Nisan akşamı gerçekleşen törenle de nişanlanmıştı.

Birlikteliklerini ömür boyu sürdürmek isteyen genç çift, 19 Mayıs ile 2 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan görkemli bir düğün ve nikah töreniyle dünya evine girecek.

Kına Gecesi ve Düğün:

– Tarih: 19 Mayıs 2024 Pazar
– Saat: 18.00 – 23.45 arası
– Yer: Kaymaz Araman Kültür Merkezi
– Adres: Kaymaz Mahallesi Adapazarı – Kandıra Yolu Üzeri Araman Mevkii – Kandıra / Kocaeli
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Nikah Töreni:

– Tarih: 02 Haziran 2024 Pazar
– Saat: 12.00 – 14.00 arası
– Yer: Sultangazi Belediyesi Evlendirme Dairesi
– Adres: Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı No:54 Sultangazi / İstanbul
– Konum: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

Not: Düğün saz ekipli olacaktır ve gecede Karadenizli ses ve kemençe sanatçıları yer alacaktır. Düğüne katılmak isteyen davetliler için Kandıra merkezden 16.30’da araç kaldırılacaktır. Düğün günü cemiyete uzaktan ve yakından katılacak misafirlere Araman’daki salonda 14.00-17.00 arasında yemek ikramı olacaktır.

Herkes davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak Ayşegül Gamze & Ali Osman çifti ile ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c. c.) tamamına erdirsin.