DOLAR32,5339% -0.06
EURO34,8876% 0.02
STERLIN40,6645% 0.18
FRANG35,6888% -0.04
ALTIN2.431,43% 0,05
BITCOIN66.396,00-0.605

“Askıda Ekmek” Çağrısına 200 Ekmekle Destek Verdi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
“Askıda Ekmek” Çağrısına 200 Ekmekle Destek Verdi

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Melikoğlu Unlu Mamülleri & Ekmek Fırını’nın sahibi, Süleyman & Bakiye Özdemir çiftinin oğulları Abdülkadir (28) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin “Askıda Ekmek” projesine günlük 200 ekmekle destek verdi.

Yaklaşık 11 yıl aradan sonra mayıs ayında yeniden açılan Kandıra Ülkü Ocağı başkanlığına getirilen Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin artan ekmek fiyatlarının ardından yapmış olduğu “Askıda Ekmek” çağrısına sahibi olduğu fırında günlük 200 ekmekle destek verdi.

Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda “Askıda Ekmek” projesini başlattıklarını sosyal medya hesabından duyuran Özdemir, yaptığı paylaşımda: “Türk dünyasının lideri Sayın Doktor Devlet Bahçeli Bey’in “Askıda Ekmek”çağrısına ve projesine Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı ve bir fırıncı olarak ben de şahsım adına 200 ekmekle katkıda bulunuyorum. İhtiyaç sahipleri gelip iş yerimizden alabilir, hayırlara vesile olsun. Komşusu açken tok yatan bizden değildir!” notunu düştü.

Karaağaç Haber olarak bizler de Abdülkadir kardeşimizi tebrik ediyor, mesleğinde ve yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin.

Abdülkadir Özdemir Kimdir?
kalebet
22 Eylül 1989 Kocaeli / Kandıra – Karaağaç doğumludur. İlk ve ortaokulu Karaağaç İlköğretim Okulu’nda okumuş, Kandıra Akçakoca İlköğretim Okulu’ndan mezun olmuştur. Lise eğitimini Kandıra Lisesi’nde tamamlamıştır. Ulusal ve yerel olmak üzere çeşitli spor kulüplerinde 8 yıl futbolcu olarak görev almıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Karaağaç’ta faaliyet gösteren Melikoğlu Unlu Mamülleri ve Ekmek Fırını’nın sahibi ve işletmecisidir. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kandıra ilçe teşkilatında son iki yıldır aktif siyaset yapmaktadır.

Askıda Ekmek Nedir?

Ekmek ihtiyacı olan ancak maddi durumu yerinde olmayan insanların, günlük ihtiyacını karşılamak amacıyla uygulanan bir projedir. Ekmek almaya gelen bazı kişiler, bir veya birkaç tane de askıya bırakmak için ekmek satın alır. İhtiyacı olanlar ise herhangi bir ücret ödemeden ihtiyacı kadar olan ekmeği askıdan alır.