DOLAR32,4889% 0.12
EURO34,7800% 0.13
STERLIN40,6410% 0.43
FRANG35,7230% 0.34
ALTIN2.492,52% 1,23
BITCOIN2.036.562-0.845

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Arif Sıbıç & Selma Tok Evlendi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Arif Sıbıç & Selma Tok Evlendi

Köyümüz sakinlerinden Kocaeli / İzmit – Tepeköy (Ayazma) mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları’nda ikamet eden Gülcan & Hasan Sıbıç (Onbaşı Hasan olarak bilinen) çiftinin küçük oğulları Arif (23), İstanbul / Beykoz – Kavacık’ta ikamet eden Nigar & Hakkı Tok çiftinin kızları Selma (23) ile hayatını birleştirdi.

arif_sibic

Köyümüz sakinlerinden (merhum) Ali Sıbıç’ın torunu ve Hasan Sıbıç’ın oğlu olan Arif, yaklaşık 3 yıl önce bir arkadaşı aracılığı ile tanıştığı aslen Kastamonu / İnebolu’lu olan, anaokulu öğretmeni Selma Tok ile geçtiğimiz yıl nişanlanmıştı.

arif_selma_cifti_gorsel

Birlikteliklerini bir ömür sürdürmek isteyen genç çift, hafta sonu gerçekleşen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

nikah_arif

Cumartesi akşamı Kavacık’taki kız evinde kına gecesi yapıldı. Kınaya, başta gelin ve damadın aile eşrafı olmak üzere, komşuları ve arkadaşları gibi pek çok davetli katıldı. Gönüllerince eğlenen çiftin mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmadı.

Kına gecesinin ardından pazar günü 14.30’da Kocaeli / İzmit – Dolphin (Yunus Emre) Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikah töreni ile genç çift, hayatlarını birleştirdi.

sibicler_dugun

Genç çifti, sevenleri bu mutlu günlerinde de yalnız bırakmadı. Nikah merasimine katılım oldukça yoğundu. Uzaktan ve yakından salonu dolduran misafirler, çiftin nikahına şahitlik etti. Genç çifte ve ailelerine mutluluklar dileyen misafirler, takı merasiminin ardından salondan ayrıldı.

Selma & Arif Çiftine Yağmur Sürprizi

Program yoğunluğu sebebiyle fotoğraf çekimini en sona bırakan çifte, sağanak yağış sürpriz yaptı. Bu mutlu günlerini ölümsüzleştirmek isteyen çift, dış mekan çekimleri için İzmit / Sekapark’ı tercih etmişti. Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç eşliğinde fotoğraf çekimine başlayan çift, aniden bastıran sağanak yağmura hazırlıksız yakalandı. Sadece 3-4 poz çektirebilen çift, deyim yerindeyse sırılsıklam oldu.

 

Karaağaç Haber olarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah (c.c.) bir yastıkta kocatsın.