DOLAR32,5139% -0.1
EURO34,8126% -0.17
STERLIN40,5033% -0.05
FRANG35,6083% -0.25
ALTIN2.426,31% -0,16
BITCOIN65.915,64-0.845

Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Yayınlanma Tarihi : Google News
Anneler Gününüz Kutlu Olsun

Çocukların hayatla aralarındaki en güçlü bağ annelerdir. Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz.
.
anneler günü1.
Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur. Karşılıksız ve şartsız sevgiye, fedakarlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir. Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onlar için ne yapsak azdır, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Anne sevgisini alan bir çocuk tüm kötülüklerden uzak durarak çevresiyle barışık bir hayat sürer. Bu nedenle annelerimize eğitimden sağlığa her alanda ne kadar iyi imkanlar sağlarsak, o kadar güçlü nesiller yetiştirebiliriz.
.
anneler günü.
Onlar bu zorlu hayat sürecinde nasıl yanımızda durup bizi yalnız bırakmadılarsa, bizler de onların yanında olmalı, ömürlerinin sonuna kadar onları baştacı etmeli, mutlu ve huzurlu kılmalı, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız. Annelerimize sevgimizi her fırsatta göstermeli, onlara karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Onların ne kadar kıymetli olduklarını, kendilerine daima hissettirmeliyiz. Bu özel gün dolayısıyla, şehitlerimizin annelerine ve diğer yakınlarına destek olmanın hepimizin görevi olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Onlar, ebediyete uğurladığımız kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan, baştacımız annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.
.
……………………………….Numan SIBIÇ – Karaağaç Medya Genel Yayın Yönetmeni
.