DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Ali Tankaz Vefat Etti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ali Tankaz Vefat Etti

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden -merhum Osman & -merhume Hanife Tankaz çiftinin oğulları Ali Tankaz (46) vefat etti.

Bir süredir kolon (bağırsak) kanseri hastalığı bulunan ve tedavi gören Tankaz, rahatsızlığının son evreye nüksetmesi sebebiyle geçtiğimiz hafta Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle 4 gün önce Kocaeli’ndeki özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan hasta, bugün sabah saatlerinde amansız hastalığa yenik düştü.

Merhumun naaşının gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek Karaağaç’taki hanelerine getirilmesi bekleniyor. Cenazesi, bugün (17 Ağustos 2021 Salı) öğle saatlerinde hanelerinde helallik alınmasının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

Ali Tankaz, evli ve iki çocuk babasıydı. Karaağaç Haber olarak Ali ağabeyimize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.