DOLAR32,5999% 0.34
EURO34,8211% 0.18
STERLIN40,4534% -0.43
FRANG35,8280% 0.59
ALTIN2.508,34% 0,96
BITCOIN2.117.7852.358

Ali Kılıç Ölümden Döndü

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Ali Kılıç Ölümden Döndü

Köyümüz sakinlerinden Topallar mahallesinde ikamet eden Ali Kılıç (Ali Paşa olarak bilinen) ölümden döndü.

mina_kilic

-Merhum- Süleyman (Küçük Süleyman olarak bilinen) & Mina Kılıç çiftinin oğulları olan Ali Kılıç (43), salı günü öğle saatlerinde motosikleti ile Cebeci’deki işine gitmek istedi. Kılıç, Çamkonak – Lahana mevkiinde ana yolda seyir halindeyken tali yoldan kontrolsüz bir şekilde önüne çıkan tırtıra (patpat) çarparak takla attı.

patpat

Kaza sonrası ciddi şekilde yaralanan Kılıç, çevredeki vatandaşların ilk müdahalesinin ardından olay yerine çağrılan ambulansla hemen Kocaeli Üniversitesi – Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenesinde el parmaklarında, el bileklerinde, kollarında ve bacaklarında kırık tespit edilen Kılıç, hemen ameliyata alındı. Kılıç’ın kırılan bacağına ameliyatla platin takıldı. Öte yandan iç kanama tehlikesiyle yoğun bakım ünitesine alınan Kılıç, yaklaşık iki gün kaldığı yoğun bakım ünitesinden dün akşam saatlerinde çıkarılarak müşahede servisine alındı.

kilic_suleyman-min

Hayati tehlikeyi atlatan Kılıç’ın, sağlık durumun normale dönmesinin ardından önümüzdeki günlerde taburcu edilmesi bekleniyor.

Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber olarak Ali Kılıç ağabeyimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.