DOLAR32,2727% 0.3
EURO35,1217% 0.7
STERLIN40,9729% 0.69
FRANG35,6374% 0.22
ALTIN2.274,83% 0,95
BITCOIN2.269.4170.077

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Açıklandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Açıklandı

Bilindiği üzere ülkemiz son zamanlarda siyaset arenasında hararetli günler yaşıyor. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi partiler belediye başkan adaylarını teker teker açıklamaya başlamıştı. Seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayının kim olacağı belirsizliğini koruyordu. Gözler Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayının kim olacağına odaklanmıştı. Merakla beklenen sorunun cevabı bugün açıklandı. Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken oldu. 10 Belediye Başkan aday adayı içinden seçilen Köken, adaylığının açıklanmasının ardından basın açıklaması yaptı.Köken

 

Yaptığı basın açıklamasında: “Beni bu göreve layık gören Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere genel başkan yardımcılarına, il başkanıma, Kocaeli milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, il ve ilce teşkilatlarımıza ve bizlere gönül veren herkese çok teşekkür ederim. Bu süreçte partimizin menfaatleri doğrultusunda bizlerle birlikte yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarıma da gönülden teşekkür ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımla dün olduğu gibi bugün de aynı heyecan ile çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Başbakanımızın ortaya koyduğu 2023 Büyük Türkiye vizyonuna sıkı sıkıya bağlı, dürüst, çalışkan ve hizmete sevdalı yepyeni bir anlayışla Ak Parti’nin Kandıra Belediye Başkan adayı olmaktan büyük onur ve heyecan duyuyorum. Kandıra, Kocaeli’nin en büyük yüz ölçüme sahip doğal güzellikleriyle ünlü en güzel ilçesidir. Bizim en büyük hedefimiz Kandıra’nın, yaşadığı bu olağan gelişim sürecinin ötesinde yeniden bir sıçrama yaparak hak ettiği en ön sıradaki yerini almasıdır. Bu hedefe ulaşabilmek için, bilgi ve tecrübeye değer veren, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışkan ve dürüst çalışma arkadaşlarımızla birlikte, milletimizin milli ve manevi değerlerini ilke edinerek ve partimizin kuruluşundan itibaren her fırsatta altını çizdiği kırmızı çizgilerine riayet ederek Kandıra’nın menfaat ve çıkarları için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seçimlerin ilçemize ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm Ak Parti Belediye Başkan adayı arkadaşlarım Allah yar ve yardımcısı olsun. Saygılarımla.” diyen Köken’in adaylığını, başta parti arkadaşları olmak üzere pek çok kişi tebrik etti.

 

kkene

 

Köken’in adaylığını ilk tebrik eden isimlerden biri de köyümüzden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan İsmail Hakkı Buruş oldu.

 

ünal kkö

 

Buruş: “Memleketimize, Kandıra’mıza daha yararlı olmak adına talip olduğum bu hizmetkarlık yolunda bayrağı en yükseklere çıkarmak için en başından bu yana elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Gezmediğim köy, esnaf ve iş yeri kalmadı. Bu süreçte çok güzel dostluklar edindik ve inanın beklediğimden çok daha fazla destek gördüm. Bana desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerle siyasetin en güzel yanı olan samimiyeti, bu süreçte bir kez daha görmüş oldum. Aday olan Ünal Köken Bey’e Kandıra Belediye Başkanı adaylığının hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum. Herkese aday adaylığı sürecinde vermiş olduğu her türlü destek için teşekkür eder, saygılar sunarım. Hakkınızı helal edin. Sizlerin teveccühü ile yürüdüğüm bu yolda dik durup düz yürümeye devam edeceğimi bilmenizi isterim. İnsan bastığı zemini bilirse kaymadan nasıl duracağını bilir. Geçilen bu zor süreçte dün olduğu gibi ülkemizin ve partimizin istikrarı için çalışacağımı beyan eder tüm kamuoyuna saygılar sunarım.” diyerek sözlerini sonlandırdı.