DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN62.913,92-2.161

Ahmet Yel Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ahmet Yel Hayatını Kaybetti

Düzce / Cumayeri – Esentepe Köyü sakinlerinden Düzce merkezde ikamet eden ve -merhum- Cafer & -merhume- Havva Yel (Sıbıç) çiftinin büyük oğulları Ahmet Yel (77) hayatını kaybetti.

16 Ekim günü kullandığı traktörün geri manevra yaptığı esnada kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu ağır yaralanan Yel, ambulansla Düzce Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. İlk müdahalesi hastanede yapılan kazazede, sağlık durumunun ciddiyeti sebebiyle daha teşekküllü olan Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

İç kanama geçirdiği ve kaburgaları ile omzunda kırıklar oluştuğu tespit edilen adam, entübe edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ahmet Yel, yaklaşık iki haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün öğle saatlerinde kaybetti.

Mevtanın naaşı, gerekli resmi prosedürlerin ve gasil işlemlerinin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek cenaze nakil aracı ile Düzce’deki hanelerine götürülmek üzere yola çıktı.

Cenazesi yarın (01 Kasım 2023 Çarşamba) Düzce – Azmimilli Mahallesi Hatip Sokak No:17’deki hanelerinde helallik alınmasının akabinde Şemsettin Öney Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Esentepe Köyü Mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhum Ahmet Yel: İnsaf (Sultan) Yel’in eşi, Düzce esnaflarından terzi Ekrem, Selami ve Selim Yel’in babaları; terzi Şaban, Nazım ve Ali Yel’in de ağabeyleri oluyordu.

Karaağaç Haber olarak merhum büyüğümüze Allah’tan (c. c.) rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Cenazeye katılmak isteyenler için;

– Düzce’deki Haneleri: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

– Cumayeri – Esentepe Köyü: Google Maps Konum Bilgisi İçin Buraya Tıklayın

İletişim: Ekrem Yel – 0 532 776 28 69