DOLAR32,5154% -0.08
EURO34,9602% 0.33
STERLIN40,8202% 0.56
FRANG35,6051% 0.13
ALTIN2.434,40% 0,46
BITCOIN63.744,00-4.321

Adil Velioğlu Kazasında Son Durum

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Adil Velioğlu Kazasında Son Durum

Köyümüz sakinlerinden İzmit / Kuruçeşme’de ikamet eden ve Kocaeli Manşet Gazetesi çalışanlarından Adil Velioğlu (28) dün sabah saatlerinde Çorum – Sungurlu’da kaza geçirmişti.

adil_manset

Ankara’dan Çorum – Sungurlu istikametine gitmekte olan Adil Velioğlu yönetimindeki 06 DRN 83 plakalı otomobil, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 13. kilometresinde, aynı istikamette seyir halinde olan Rıfat Alcılı yönetimindeki 19 SA 867 plakalı traktöre arkadan çarpmıştı.

adil_velioglu

Kazada, otomobil sürücüsü Adil Velioğlu ile traktör sürücüsü Rıfat Alcılı (60) ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Velioğlu’nun eşi Gül Müzeyyen Velioğlu ve oğulları Eymen Velioğlu hafif yaralanmıştı. Kazayı gören vatandaşların yetkililere haber vermesiyle sıra sürede olay yerine gelen Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, otomobildeki kazazedeleri sıkıştığı yerden çıkarak olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum – Sungurlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Hafif yaralanan Gül Müzeyyen Velıoğlu ve Eymen Velioğlu ayakta tedavi edilerek taburcu olurken, durumları ağır olan Adil Velioğlu ve Rıfat Alcılı ise yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum – Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

adil_hastane

Vücudunun çeşitli yerlerinde kesik yaraları oluşan ve dalağındaki yırtılma sebebiyle iç kanama geçirdiği tespit edilen Velioğlu, yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Süreci takip eden doktorlar, kanamanın kesilmemesi halinde Velioğlu’nun dalağı ameliyatla alınacaktı. İç kanamanın sabah saatlerinde durmasıyla, doktorlardan sevindirici haber geldi. Sağlık durumu iyiye giden Velioğlu, öğle saatlerinde müşahede servisine alındı.

sungurlu_kaza

Durumu ağır olan traktör sürücü Rıfat Alcılı’nın ise beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Alcılı’nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Adil Velioğlu’nun, eşi ve çocuğunu almak için Ankara’ya gittiği ve Ankara’dan da Giresun’da bulunan akrabalarını ziyaret etmek için yola çıktığı öğrenildi. Kazayı duyan ile yakınları hastaneye akın ederken, Velioğlu’nun Almanya’da olan babasının da Türkiye’ye gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Adil Velioğlu, köyümüz sakinlerinden -merhum- Ali & Rahime Sıbıç (Şakir kızı olarak bilinen) çiftinin torunları ve Saadet Sıbıç & Yılmaz Velioğlu çiftinin küçük oğulları oluyor.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber olarak yaralılara ve ailelerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.