DOLAR32,5999% 0.34
EURO34,8211% 0.18
STERLIN40,4534% -0.43
FRANG35,8280% 0.59
ALTIN2.508,34% 0,96
BITCOIN2.117.7852.358

Adil Velioğlu Kaza Yaptı: 1’i Ağır 4 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Adil Velioğlu Kaza Yaptı: 1’i Ağır 4 Yaralı

Köyümüz sakinlerinden İzmit / Kuruçeşme’de ikamet eden ve Kocaeli Manşet Gazetesi çalışanlarından Adil Velioğlu (28) trafik kazası yaptı.

adil_manset

Köyümüz sakinlerinden -merhum- Ali & Rahime Sıbıç (Şakir kızı olarak bilinen) çiftinin torunları ve Saadet Sıbıç & Yılmaz Velioğlu çiftinin küçük oğulları olan Adil Velioğlu, Çorum – Sungurlu’da geçirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre Ankara’dan Çorum – Sungurlu istikametine gitmekte olan Adil Velioğlu yönetimindeki 06 DRN 83 plakalı otomobil, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 13. kilometresinde, aynı istikamette seyir halinde olan Rıfat Alcılı yönetimindeki 19 SA 867 plakalı traktöre arkadan çarptı.

adil_velioglu

Kazada otomobilde bulunan Adil Velioğlu, Gül Müzeyyen Velioğlu, Eymen Velioğlu ile traktör sürücüsü Rıfat Alcılı yaralandı.

sungurlu_kaza

Kazayı gören vatandaşların yetkililere haber vermesiyle sıra sürede olay yerine gelen Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri, otomobildeki kazazedeleri sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum – Sungurlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

adil_hastane

Durumu ağır olan Adil Velioğlu ve Rıfat Alcılı ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum – Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. İç kanama geçirdiği tespit edilen Veloğlu’nun kanamanın durmaması halinde akşam saatlerinde ameliyata alınacağı öğrenildi. Rıfat Alcılı’nın ise beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Alcılı’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

taraktor_corum

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili  soruşturması sürüyor. Adil Velioğlu’nun, eşi ve çocuğunu almak için Ankara’ya gittiği ve Ankara’dan da Giresun’da bulunan akrabalarını ziyaret etmek için yola çıktığı öğrenildi.

geçmiş olsun

Adil Velioğlu, Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç’ın da amcasının torunu oluyor. Karaağaç Haber olarak yaralılara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) acil şifalar versin.