DOLAR32,5705% 0.01
EURO34,9171% 0.05
STERLIN40,6470% 0.2
FRANG35,7065% 0
ALTIN2.435,98% 0,24
BITCOIN66.570,990.114

Adem Sıbıç Kaza Yaptı: 1 Yaralı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Adem Sıbıç Kaza Yaptı: 1 Yaralı

Köyümüz sakinlerinden ve M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi çalışanlarından Adem Sıbıç, dün akşam saatlerinde kaza yaptı.

Köyümüz sakinlerinden -merhum- Mehmet (Yağlı Mehmet olarak bilinen) & -merhume- Şükriye (Seydu kızı olarak bilinen) Sıbıç çiftinin Kandıra – Merkez’de ikamet eden oğulları Adem (36), dün akşam saatlerinde kaza yaptı.

adem_aile

Edindiğimiz bilgilere göre, dün eşi ve çocukları ile Sakarya / Karasu’daki kayın pederini ziyarete giden Sıbıç, dönüş yolunda kaza yaptı. Karasu – Kaynarca yolu Denizköy – Acarlar Longozu mevkiinde seyir halindeyken karşı yönden gelen motosiklet, Sıbıç’ın kullandığı araca çarptı.

kaza_adem

Yörenin yabancısı (Diyarbakır’lı) olan ve hızlı olduğu tahmin edilen motosiklet sürücüsü, önüne çıkan keskin virajda, kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Sıbıç’ın kullandığı araca önden çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten takla atarak yere düşen sürücü, yaralanırken, Sıbıç’ın otomobili kullanılamaz hale geldi.

adem_kaza

Olay yerine çağrılan ambulansla ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan motosiklet sürücüsü, daha sonra Sakarya / Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenesinde sağ omuzunda çıkık, sağ el bileğinde kırık, kafatası ve boyunda zedelenme ile vücudunun bir çok yerinde kas ve doku ezilmesi tespit edilen sürücü, ailesinin isteği üzerine daha sonra İstanbul / Kadıköy – Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Motosiklet sürücüsünün beyin cerrahi servisinde gözetim altında tutulduğu öğrenildi.

adem_baba

Kaza sonrası jandarma ekipleri tarafından göz altına alınan Sıbıç, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

geçmiş-olsun

Karaağaç Haber Genel Yayın Koordinatörümüz Numan Sıbıç’ın da kuzeni olan Adem Sıbıç ağabeyimize, ailesine ve kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.