DOLAR32,4700% -0.06
EURO34,7196% -0.74
STERLIN40,4937% -0.76
FRANG35,5098% -0.31
ALTIN2.437,09% 0,04
BITCOIN63.906,010.813

20 Yaşındaki Okan Emanet, Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
20 Yaşındaki Okan Emanet, Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden İstanbul / Beykoz – Paşabahçe’de ikamet eden Yakup & Şengül Emanet çiftinin büyük oğulları Okan, çölyak rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Küçük yaşlardan beri çölyak hastası olan 20 yaşındaki genç, yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanmştı. İştahsızlık ve halsizlik, baş ve eklem eklem ağrısı şikayetleriyle ailesi tarafından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Emanet’in, hastanede yapılan muayenesinde kan değerlerinde ciddi düşüş gözlenmişti.

Ciğerlerinde ödem oluşan ve gerekli tahlil ile tetkiklerin yapılmasının ardından kök hücre tedavisi uygulanmasına karar verilen genç, sağlık durumun ciddiyeti sebebiyle yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakımda 10 günden fazladır uyutularak belli periyotlarla kan verilen gencin sağlık durumunun bir kaç gün önce iyiye gittiği görülse de son iki-üç gündür kan değerlerinde yeniden ciddi bir düşüş yaşanmaya başlamıştı. Talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

Cenazesi, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından aile yakınlarına teslim edilerek Karaağaç’taki hanelerine götürülmek üzere yola çıktı.

Emanet’in naaşın bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığına defnedilmesi bekleniyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında cenazesine sadece aile yakınları ile sınırlı sayıdaki vatandaşın katılabileceği öğrenildi.

Okan Emanet, Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden Süleyman & Elmas Emanet çiftinin de torunları oluyordu.

Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.