DOLAR32,4773% 0.06
EURO34,8723% 0.04
STERLIN40,7869% -0.2
FRANG35,6546% -0.17
ALTIN2.431,36% -0,15
BITCOIN63.979,291.641

Aydın Taşkın & Kübra Koç Çifti Dünya Evine Girdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Aydın Taşkın & Kübra Koç Çifti Dünya Evine Girdi

Karaağaç Medya Genel Yayın Yönetmenimiz Numan Sıbıç’ın lise arkadaşı olan ve İzmit’te polis olarak görev yapan Aydın Taşkın (24), İzmit’te hemşire olarak görev yapan Kübra Koç (23) ile hayatını birleştirdi.
.
aydın-4.
Kandıra’nın Karlı köyünden olan Aydın Taşkın ile İzmit’in Sarıhocalar köyünden olan Kübra Koç, Cumartesi günü İzmit / Lastik – İş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
.
aydın 5.
Gelin ve damadın aile eşrafı, komşuları, mesai arkadaşları, okul arkadaşları gibi pek çok davetlinin katıldığı düğün oldukça kalabalıktı. Davetliler, çalan müzikle gönüllerince eğlendi.
.

İzmit / Bekirdere’deki evinden dualar eşliğinde alınan gelin, daha sonra konvoy eşliğinde düğün salonuna getirildi. Pastalarını kesen çift daha sonra birlikte dans ettiler. Kandıra çiftetellisi ile coşan davetliler, renkli görüntüler oluşturdu.
.
erkan.
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’in de katıldığı düğünde, damadın mesai arkadaşları damadı bir an olsun yalnız bırakmadı. Damadın lise arkadaşları, yapılan düğünle yıllar sonra bir araya gelmenin keyfini yaşadı.
.
gelin
.
Çiftetelli, roman, halay, telgrafın telleri ve horon oynanan düğünde gelin ve damadın mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Karaağaç Medya olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın.
.