DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.186,01-1.922

Görünmez Kaza Az Kalsın Canından Ediyordu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Görünmez Kaza Az Kalsın Canından Ediyordu

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Merkez Mahallede ikamet eden Halil & Hatice Karaağaç çiftinin ortanca oğulları Osman (37) talihsiz bir kaza geçirdi.

Kaza, dün akşam 21.00 sularında meydana geldi. Topallar Mahallesindeki eski okul bahçesi alanında mısır silajı paketlemesi yaptıran Karaağaç, bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oluyordu. Edinilen bilgilere göre, manitou olarak bilinen vincin geri manevra yaptığı sırada iş makinesinin arka tarafında bulunan genç adam, aracın tekerleğinin vücuduna çarpmasıyla dengesini kaybederek yere düştü.

Bir anda hareket halindeki iş makinesinin altında kalan Karaağaç’ın iki bacağı ezildi. Kendisinin ve çevredeki vatandaşların operatörü uyarmasıyla iş makinesi hemen durduruldu. Yerde acı içinde kıvranan genç adama ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. 112 Acil Servis ekiplerine haber verilip yardım istenmesiyle olay yerine ambulans ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Tırnaklarında yaralanma, bacaklarında ise kas ve doku zedelenmesi oluştuğu tespit edilen kazazede, ambulansla M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bacak ve ayak röntgenleri çekilen hastada kırık tespit edilemedi. Hastanede tedavi altına alınan Karaağaç’ın sağlık durumunun iyi olduğu, birkaç gün daha yatılı tedavi göreceği öğrenildi. Beton zeminde yaklaşık 5 ton ağırlığındaki iş makinesinin altında kalan Karaağaç’ın görünmez kazayı hafif sıyrıklarla atlatmış olması herkesi sevindirirken “Verilmiş sadakası varmış!” dedirtti.

Karaağaç Haber olarak genç kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah acil şifalar versin.