DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cebeci – Sahil Cafe Sizi Bekliyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cebeci – Sahil Cafe Sizi Bekliyor

Karaağaç sakinlerinden ve esnaflarından Okan Karaağaç’ın işletmesini üstlendiği Cebeci – Sahil Cafe & Aile Çay Bahçesi hizmete açıldı.

Kandıra’nın ve Karadeniz’in gözde tatil beldelerinden olan Cebeci’de hizmete açılan işletme, tatilcilerin uğrak yeri olmaya hazır.

Tavuk döner, ızgara köfte, tantuni, sucuk-ekmek, tost ve kokoreç gibi aperatif çeşitlerin yanı sıra dondurma, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile hizmet veren işletme, damaklarda ayrı bir tat bırakmak istiyor.




Okan Karaağaç, sitemize yaptığı açıklamada: “Bilindiği üzere sahil beldelerimiz yaz sezonunda bir hayli hareketleniyor. Biz de hem ticari faaliyet olarak hem de memleketimizi görmeye, buraya tatil yapmaya gelen misafirlere onları memnun edecek hizmeti sunabilmek adına böyle bir işletme açmaya karar verdik.

Bayram tatili ile yeni sezon açılmış oldu. Okulların tatile girmesiyle de tatilcilerin uğrak mekanı yine bu bölgeler olacak. Biz de önümüzdeki bu 8-10 günlük kısa süreçte işletmemizin fiziki görünümünde değişikliğe gitmeyi planlıyoruz.

Ürün yelpazemize pizza, kumpir, hamburger, ıslak burger ve soğuk meze çeşitlerinin yanı sıra nargile de ekleyeceğiz. Burada kardeşim Hasan ve değerli büyüğüm Leyla Kıcı ablamla birlikte çalışıyoruz. Sağ olsunlar, her konuda bana yardımcı olmaya çalışıyorlar. İşletmemiz, Cebeci merkezde plaj girişine çok yakın bir konumda. Bu yüzden adını Sahil Cafe & Aile Çay Bahçesi koyduk.

Mekanımızda alkollü içecek satmıyoruz. Yediden yetmişe herkesin gelebileceği, manzara eşliğinde hoş vakit geçirebileceği, hava almak isteyenlerin dinlenebileceği, hijyene önem verenlerin, atıştırmalık bir şeyler yemek-içmek isteyenlerin uğrak mekanı olmaya hazırız. ‘Müşteri velinimettir’ felsefesiyle yola çıkarak herkesi ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isterim.” dedi.

Karaağaç Haber olarak genç girişimci kardeşimiz Okan Karaağaç’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah (c.c.) bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış