DOLAR32,5510% 0.15
EURO34,6743% -0.06
STERLIN40,1536% -0.05
FRANG35,7099% 0.01
ALTIN2.467,17% -1,29
BITCOIN66.068,301.739

Neşe Kıcı Hayatını Kaybetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Neşe Kıcı Hayatını Kaybetti

Karaağaç sakinlerinden Merkez Mahallede ikamet eden ve Karaağaç’ın eski muhtarlarından olan Remzi Kıcı’ya ait tek katlı prefabrik evde, yaklaşık bir saat önce henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Televizyonun yere düşmesi/devrilmesi veya elektronik arıza sebebiyle patlaması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında, evin oturma odası kullanılamaz hale gelirken evde o an yalnız bulunan doğuştan bedensel engelli Neşe Kıcı, dumandan etkilenerek fenalaştı.

Yangın, çevredeki vatandaşların acil müdahalesiyle büyümeden söndürülürken Neşe Kıcı (32) ise olay yerine çağrılan ambulansla hemen M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yüzü ile ellerinde hafif dereceli yanık oluşan ve karbonmonoksitten zehirlenen Kıcı’nın, hastane yolunda kalbi durdu. Yapılan kalp masajıyla hayata yeniden döndürülen genç kız, hastanede tedavi altına alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kıcı’nın naaşının, yapılacak tıbbi ve adli incelemelerin ardından aile yakınlarına teslim edilmesi bekleniyor. Güvenlik güçlerinin ve adli makamların müessif olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Neşe Kıcı, geniş bir kesim tarafından tanınan Leyla Kıcı ve Canan Deniz’in (Kıcı) kardeşleri oluyordu.

Karaağaç Haber olarak; Neşe kardeşimize Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.