DOLAR32,4295% 0.21
EURO34,5303% 0.27
STERLIN40,4434% 0.36
FRANG35,5080% 0.33
ALTIN2.457,66% 0,78
BITCOIN2.132.628-3.558

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Karaağaç Kültür Merkezi Şekilleniyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Karaağaç Kültür Merkezi Şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından köyümüzde yapılan Karaağaç Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor.

kültür merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamak amacıyla yapımına başlanan kültür merkezinin inşasına devam ediliyor. 560 metrekarelik alanı kapsayan ve düğün, toplantı gibi etkinliklerin yapılabileceği kültür merkezi, Karaağaç’ın yanı sıra talep edilmesi halinde komşu ve civar köylerin de hizmetine sunulacak.

karaagac-kultur-merkezi

Betonarme işleri tamamlanan yapının duvar örme ve çatı uygulamaları sürüyor. Yapının tesisat işlerinin ardından sıva çalışmaları başlayacak.

temel-kultr

TEMELİ EYLÜL AYINDA ATILMIŞTI

19 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleşen temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Danışmanı Ömer Polat, üst düzey yetkililer ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

muhtar-

BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Yapımına devam edilen Kültür Merkezi, 560 metrekare taban alanına sahip. Tek katlı olan yapıda; salon, servis alanı, depo ve gelin odası bulunuyor. Bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak binada engelli, bay ve bayan tuvalet de bulunacak. Çatısı çelik karkas şeklinde düzenlenen binanın zemini seramik kaplama ve taş yünü asma tavan olacak.

karaağaç kültür

Kültür Merkezi’nde yangın alarm sistemi, seslendirme sistemi, cephe ve dekoratif aydınlatma sistemleri de bulunacak.Bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak binada engelli, bay ve bayan tuvalette bulunacak. Yapımına devam edilen bina, 2016 Nisan-Mayıs gibi geniş katılımlı ve görkemli bir törenle hizmet vermeye başlayacak.