DOLAR32,2866% -0.23
EURO34,4267% -0.02
STERLIN40,3138% 0.03
FRANG35,3632% -0.08
ALTIN2.444,56% 0,24
BITCOIN2.255.7471.658

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Hüseyin Köroğlu, Aza Adaylarını Tanıttı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Hüseyin Köroğlu, Aza Adaylarını Tanıttı

Karaağaç Mahallesi muhtar adaylarından Hüseyin Köroğlu, listesindeki aza adaylarını tanıttı.

Karaağaç sakinlerinden Dere Mahallesinde ikamet eden ve 31 Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlerde Karaağaç’tan muhtar adayı olduğunu açıklayan Köroğlu, heyet listesinde yer verdiği arkadaşlarını tanıttı.

İşte, Köroğlu’nun aza listesindeki isimler: (Fotoğraftaki sıraya göre)

1- Salih İpşir (soldan birinci)
2- Saffet Tozan (soldan ikinci)
3- Yusuf Kılıç (ortadaki)
4- Fikret Kıcı (sağdan ikinci)
5- Necmettin Onkun (sağdan birinci)

Salih İpşir: 1974 doğumludur. Karaağaç – Kaynak Mahallesinde ikamet etmektedir. (Merhum) Bayram İpşir’in küçük oğludur. İlkokul mezunudur. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yusuf Kılıç: 1970 doğumludur. Karaağaç – Merkezde ikamet etmektedir. (Merhum) Mimar Hüseyin Kılıç’ın oğludur. Lise mezunudur. Sıhhi tesisat ve elektrik işleri ile ilgilenmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Saffet Tozan: 1970 doğumludur. Karaağaç – Topallar Mahallesinde ikamet etmektedir. Ahmet Tozan’ın ortanca oğludur. İlkokul mezunudur. İnşaat ve dekorasyon işleri ile meşgul olmaktadır. Evli ve beş çocuk babasıdır.

Fikret Kıcı: 1968 doğumludur. Karaağaç – Merkezde ikamet etmektedir. (Merhum) Eyüp Kıcı’nın oğludur. İlkokul mezunudur. Daha önce iki dönem köy azalığı yapmıştır. Hafriyat işleri ve hayvancılıkla ilgilenmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Necmettin Onkun: 1977 doğumludur. Karaağaç – Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet etmektedir. İsmet Onkun’un büyük oğludur. İlkokul mezunudur. Esnaflık ve çiftçilik yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.




Karaağaç halkından destek beklediklerini dile getiren Köroğlu; adaletle, samimiyetle, ötekileştirmeden ve kutuplaştırmadan hizmet edeceklerini bir kez daha vurguladı.

Hüseyin Köroğlu Kimdir?

1973 doğumludur. Karaağaç – Dere mahallesinde ikamet etmektedir. Sadık Köroğlu’nun büyük oğludur. İlkokul mezunudur. Çiftçilik ve hayvancılık yapmaktadır.  2009-2014 yılları arasında azalık görevi yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) mevcut dönem Kandıra İlçe Meclisi üyesidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Karaağaç Haber olarak Hüseyin ağabeyimize ve diğer büyüklerimize adaylıklarının hayırlı olmasını temennisiyle başarılar diliyoruz.