DOLAR32,5933% 0.35
EURO34,8180% 0.19
STERLIN40,3890% -0.55
FRANG35,8191% 0.58
ALTIN2.507,74% 0,94
BITCOIN2.125.0263.466

Din Görevlilerinden Örnek Davranış

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Din Görevlilerinden Örnek Davranış

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte yurt genelindeki camilerde Diyanet’e bağlı Kur’an kursları “Camiler Çocuk Açacak” sloganı ile hizmet vermeye başladı. Karaağaç’taki camilerde de çocuklara ve gençlere yönelik güzel ahlak eğitimi ve Kur’an-ı Kerim öğretimi kursu veriliyor. Karaağaç cami imamlarının büyük özverisi ve gençlerin yoğun katılımıyla güzel bir eğitim dönemi geçiriliyor.

Cami imamları ve öğrenciler, kurstan arta kalan boş zamanlarını sportif faaliyetlerle devam ettiriyor. Karaağaç Merkez Cami ve Karaağaç Hz. Ebubekir Cami (Fevzi Çakmak Mahallesi Cami) imamları ile yaz Kur’an kursu öğrencileri hep birlikte Karaağaç futbol sahasında turnuva düzenleyerek dostluk maçı yapıyor. Her yaştan gencin karma bir takım oluşturarak birbirleri ile dostluk maçı yapması, birlik ve beraberliği pekiştirdiği gibi gençlere, saygıyı ve sevgiyi de aşılıyor.

Karaağaç cami imamlarının da öğrencileriyle vakit geçirmeleri ve onlarla kaynaşmaları, cami-çocuk buluşmasına büyük katkı sağlıyor. Din görevlilerinin böyle güzel projeleri hayata geçirmesi, toplumun her kesiminden takdir topluyor.

Karaağaç Haber olarak din görevlilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.