DOLAR32,4889% 0.12
EURO34,7800% 0.13
STERLIN40,6410% 0.43
FRANG35,7230% 0.34
ALTIN2.492,52% 1,23
BITCOIN2.036.562-0.845

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Çanakkale Şehitlerine Mevlüt Okunacak

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Çanakkale Şehitlerine Mevlüt Okunacak

Bu yıl 101. yılına giren 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle Karaağaç Merkez Camii’nde mevlüt okunacak.

canakkale_gecilmez

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında bu yıl ilki düzenlenecek olan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan programda, Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerimiz anısına mevlüt okunacak.

hareketli_bayrak_gif_(14)

19 Mart 2016 Cumartesi günü, Karaağaç Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından başlayacak olan programda, vatan topraklarını korumak ve bağımsızlık mücadelesi uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz anısına mevlüt programı tertip edilecek.

imamlar

Karaağaç cami imam hatipleri Ahmet Kurt (Topallar Camii imamı), Murat ? (Hz. Ebubekir Sıddık Camii imamı) ve Mehmet Emin Öz’ün (Karaağaç Merkez Camii imamı) öncülüğünde, Karaağaç Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin katkıları ve köy halkının desteği ile düzenlenecek olan programda, aziz şehitlerimiz ve tüm ölmüşlerimiz anısına Kur’an-ı Kerim ve mevlid-i şerif okunacak.

Cumartesi günü kılınacak öğle namazının ardından Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayacak olan program, mevlid-i şerif ve ilahiler ile devam edecek. Yapılacak duanın ardından sona erecek programda, misafirlere ikramda bulunulacak.

canakkale_dur

Bu yıl ilki düzenlenecek olan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan programa geniş çaplı ve yoğun bir katılım bekleniyor. Civar köylerdeki imam-hatip ve vaizlerin de davet edildiği bu güzel ve anlamlı organizasyona tüm halkımız davetlidir, duyurulur.

Karaağaç Haber olarak sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun.